Witam, z racji tego ze zostalem ryzydentem klubu muzycznego Za Mostem, ktoro bedzie mialo uroczyste otwarcie dnia 13stego kwietnia (
http://www.facebook.com/pages/Klub-Muzyczny-Za-Mostem/266201850133244) mam mozliwosc organizowania tam imprezy cyklicznej w "polskie bijatyki"
Impreza moglaby sie odbywac raz na 2-4 miesiace, glownie z mysla o graczach z gornego slaska, zaglebia i okolic
Oczywiscie kazdy bylby mile widziany, chcialbym zbadac ewentualne zainteresowanie taka impreza (wkoncu Sosnowiec jest rzut beretem od Dabrowy gdzie byly organizowane swietne turnieje), w jakie gry chcecie grac (jako organizator nie musze wspominac ze wszelakie tekkeny i SF-y sa included
)
Miejscowka jest swietnie zorganizowana, znajduje sie okolo 5 minut na piechote od Dworca PKP w Sosnowcu, bar jest nastawiony na oldschoolowe klimaty, wiec stare gry pewnie tez beda mile widziane
Odpowiedzcie mi na pare pytan:
1 Jak czesto miala by sie odbywac taka impreza? (zakres od 2 do 6 miesiecy, cyklicznie)
2 Jak dlugo miala by trwac? (1-2 dni)
3 W jakie gry gramy?
4 Jakie wpisowe? (20zl - 50zl)
5 Czy wpisowe ogolne za calosc czy za kazda gre osobno?
6 Czy macie mozliwosc przywiezienia jakeigos sprzetu? (Za kazde przywiezione urzadzenie mozna zorganizowac obnizowe wpisowe w turniejach lub kupony znizkowe na zakup alkoholu w barze)
Wszelakie sprawy organizacyjne, jak plakaty czy naglosnienie imprezy pozostaje w rekach moich i wlascicieli baru, jest nawet mozliwosc naglosnienia tej imprezy w radiu Eska, wiec moze wyjsc z tego cos dobrego
Wszelkie sugestie dotyczace imprezy jak i pomoc w organizacji (Di :p ) sa mile widziane!
Czekam na odpowiedzi! Czołem