O! Guardian, dawno Cie nie widziałem (również na BD), IMO koncepcja 1 z zaproponowanych przez Ciebie jest najsensowniejsza. Co do kwoty wpisowego to 10zł jest w sam raz by człowiek poświęcający masę czasu na trening w daną grę miał z tego coś więcej (np. na wyjazd na duży turniej, nowe buttony do sticka/gałę) z tego niż na 2 kebaby. Jak ktoś jest słaby i żal mu będzie wydać dychę na pogranie z najlepszymi to i przy 5zł się zniechęci.
IMO wpisowe - 10zł
Pula jest dzielona pomiędzy 3 pierwsze miejsca w proporcjach
1 - 40%
2 - 20%
3 - 10%
Liga - 30%
Co miesiąc lider/liderzy ligi otrzymują Bonus finansowy, a wśród wszystkich uczestników losowana jest nagroda.
Nagrodą może być np. darmowy wjazd na kolejny mini turniej, gra, koszulka, plakat, itp drobiazgi.
Istotna jest też klimat i lokalizacja miejscówy do grania.
Kris jeżeli to TK chodzi (również na
Pad Party) bardzo ważne jest by TV był bez lagów (to w TK bardzo boli), czyli duże LCD odpadają. Dobrze sprawdzi się plazma oraz CRT (moje 32 cale CRT mogę użyczyć, jak tylko ktoś mi to zawiezie i odwiezie).
Na Pad Party będę mieć aparat cyfrowy z możliwością nagrywania video 640x480, a Kasia weźmie lustrzankę Canona, ten sam sprzęt może być do Twojej dyspozycji na mini turniejach