W sumie też bym jeszcze pograłam, ale potem inni zaczęli mnie zapraszać i głupio było odmówić... Zawsze można zagrać private match

No ja też się nią nieraz gubiłem, chociaż akurat nie w czasie walk z Tobą tylko z innymi ludźmi (jednak jestem podatny na szeroko rozumiany "stres" i zaczynam wtedy mylić inputy xD). Teraz chyba rozumiesz dlaczego mówiłem, że na SC Impact w czasie grania z Tobą byłem mega zmęczony i w ogóle grałem jak nie ja

Co do karania BB to z tego co pamiętam to Natsu może m.in. karać na bloku swoje AA przy pomocy AA i takie tam śmieszne rzeczy

Ja właśnie muszę ogarnąć też przynajmniej parę postaci więcej (Asta, Patro, Voldo, Ezio, Mitsu, Cerv) - jednak łatwiej się gra przeciw jakiejś postaci jeśli choć troszkę nią samemu grałeś i chociażby widziałeś jak Ciebie inni karali czy jakie sytuacje były kłopotliwe

Teraz z sentymentu coś próbuję grać Ivy, ale jednak tak bardzo się zmieniły właściwości ciosów oraz inputy, że to totalna porażka dla mnie - nie dość, że trzeba grać całkiem inaczej, na inne ciosy, to jeszcze w połowie przypadków nie wychodzi mi ten cios co chciałem ^^