Rady na przyszłość:
1. Nie jestem pewien czy będę grać, nie zapisuję się na turniej.
2. Nie mogę zagrać informuję o tym organizatorów.
No fajnie, czemu mówisz o tym nam?
Come on, zgodnie z regulaminem -
W przypadku nierozegrania walki w terminie, walkowera otrzyma gracz wskazany przez organizator po uprzednim przyjrzeniu się sprawie i wysłuchaniu obu stron. No jak na mój gust to chyba w każdym przypadku sytuacja jest jasna - ten kto rozegrał chociaż jedną walkę wyraził tym samym chęć uczestnictwa w turnieju, podczas gdy reszta nie daje znaku życia. Dlatego wszystkie walkowery powinny być przyznane na korzyść tych, którzy wyrazili chęć uczestnictwa w turnieju i wtedy wychodzą tak jak powiedziałem.
Z całym szacunkiem ale ta argumentacja jest po prostu bez sensu. Sam już nie mam nic do ugrania bo odpadłem z turnieju uczciwie - może jakbym wygrał z Guardianem, który z kolei wygrałby z Vipem to wyszedłbym z grupy, ale losowania i tak zawsze gwałcą graczy więc nie rozumiem, czemu akurat teraz się oburzać. Jaka "odpowiedzialność zbiorowa", przecież to jest turniej. Jak pojawia się 1 gracz to zgarnia nagrodę, jak pojawia się dwóch to walczą między sobą, jak pojawia się 4 to każdy na każdego, jak pojawia się 8 to DE i tak dalej. Pojawiło się 10 i dwóch odpadło wcześniej, wielkie mi halo. I tak szczerze mówiąc nie sądzę, żebym ja czy ktoś kto przegrywa 0:5 tak ze Snakiem jak i z Kejimem miał szanse na zdobycie 1 miejsca (które jest jedynym nagrodzonym).