heja
na wstępie dzięki bardzo Di za pomyślenie o takim "pre-evencie" - bardzo fajna sprawa zwłaszcza, że nie ma co liczyć na demo od Capcom także taka okazja pogrania w SFxT przed zakupem to bardzo miła niespodzianka
po drugie - congrats Hayat - well deserved win - too bad you get your copy on Friday. Guess it's theory fighting for both of us till Friday
po trzecie - same wrażenia z gry - pomimo tych nastu walk rozegranych w samym turnieju i poza nim ni chu chu nie dałem rady się przestawić na chain combo system. Do tego samo linkowanie zwłaszcza po tagu przychodziło mnie z wielkim trudem - bodaj 2-3 razy w ciągu całego wieczoru udało mi się posadzić jakiś prosty lp/lk - special po tagu
gra jak najbardziej pozytywna - planowałem zakup na Vite ale po doświadczeniach z Marvelem wiem, że na handheldzie kompletnie nie wychodzi mi gra charger'ami (Shuma!) także raczej wersja na duża konsolę wchodzi w grę
co tu dużo mówić - do zobaczenia w piątek - mam nadzieję że będzie fajny event i będzie sporo nowych osób nie tylko na SFxT ale też na SF i MvC