Niesamowita impreza, mam nadzieję, że będzie więcej turniejów na taką skalę w PL. Kurcze, u nas oficjalny turniej, jeszcze niedawno to było nie do pomyślenia. Wiem, że forma promocyjna, ale i tak. Di, Manieq i każdy, kto jeszcze był zamieszany w organizację - wielkie dzięki za ogarnięcie tematu i poprowadzenie tego. Mam nadzieję, że przez takie eventy wzrośnie, choć odrobinę, zainteresowanie bijatykami w naszym kraju.
Co do samych turniejów - Super, że Di udało się wywalczyć takie zasady, jakie były, a nie takie, jakie były zapowiadane:)
AE - Fajnie, że udało się do 5-6 miejsca doczłapać, ale enyłej - zawiedziony jestem swoją grą. Częściowo to przez mega lagujące TV (wiem, że to nie zależało naszych ludziów), przez które, m.in. z Grieverem odpierdzielaliśmy straszne cyrki w eliminacjach w AE (gramy ok 1-2 razy w tygodniu, a nie byliśmy w stanie robić sobie nawzajem podstawowych kar, blokować cross-upów, anti-airować itd.; ogólnie ludzie dropowali sporo rzeczy, co nawet było w finałach UMvC3 widać.) ale w większości poprostu przez to, że słabo grałem. do Bursy trzeba się podciągnąć. Snake, Tejotl - dzięki za freeplaye!
W Mahvelu potwierdziło się to, co przypuszczałem od dawna - nie umiem w to grać:) Ale luz, nad tym się popracuje.
SFxTK - tutaj o umiejętnościach jeszcze nie bardzo można mówić - w każdym razie mam nadzieję, że za kilka miechów nie będzie wygrywania 3 z 4 przykładowych rund przez time-outy. Tak, jak Sneju mówił, gdy z nim o tym rozmawiałem - w Marvelu było to samo. Prawda, ale ten tytuł znacznie bardziej umożliwia grę na czas. No zobaczymy.
Gratulacje dla top 3 wszystkich turów! Kozacko się oglądało walki na takim poziomie na ekranie Multikina
Di - dzięki za odprowadzenie nas po imprezie, dotarliśmy w całości
W drodze powrotnej załączyła się fajna schizowa atmosfera, jakże charakterystyczna dla wczesnych godzin porannych/późnych godzin nocnych po całodziennym graniu.
Teraz czekam na foty, filmy i co tam jeszcze będzie dostępne.