event na plus zdecydowanie - jeszcze raz dzieki dla organizatorow i sponsorow za to ze troche milosci trafilo na scene bijatyk
pomijam zarty z Tundry bo tutaj juz temat zostal wyczerpany - odnosnie promocji samej gry to OK chociaz bylo dla mnie dziwne to ze finalowe pojedynki zamiast krecic hype to byla gadka o cameo w tle czy samych backgroundach - to chyba raczej tematy do poruszenia przy freeplayach itd.
mimo wszystko nie jestem przekonany co do formuly zapisow na turnieje - wiem ze niby to mialo zachecac nowych ludzi do grania, ale w praktyce najwieksze tlumy na tych stanowiskach widzialem kiedy wszyscy "prosi" przeniesli sie do sali kinowej (wtedy stanowiska z SFxT byly oblezone przez tlumy - takze ludzi ktorzy przyszli po prostu do kina)
dobrze ze udalo sie uniknac tej wtopy z "kazdy musi sobie wybrac jeden turniej" - bo tego typu rzeczy trzeba komunikowac przy pierwszej informacji o turnieju, a nie w dniu turnieju.
wielkie gratulacje dla podium - szczegolnie dla Maddestra ktory przelamal choke'a i zgarnal pierwsze miejsce w SFa no i dla Hayata za zaznaczednie obecnosci w kazdym turnieju.
z mojej gry nie jestem zadowolony, ale ugralem minimum takze jest ok
swietnie ze zjawil sie Krilluch i Kejim - co do Kejima to do tej pory mysalem ze to jest tylko AI, a nie prawdziwa osoba - tym lepiej ze zjawil sie w koncu na czyms offline
pozdro dla Koko, Zaja i Tundry za dzisiejsze granie - mam nadzieje ze dotarliscie cali.
Zajman dostaje tez karnego jezyka za I4 i I10 dzieki czemu stick nie trafil do mnie
tak czy inaczej dziady - bedzie bardzo za wspolna gre, za to ze chcialo sie Wam ruszyc dupe nawet z dalekich koncow Polski
no i mam nadzieje ze zobaczymy sie na Bursie