Średnio inne gały na których grywam mają 170g - JLF/LS-32
Mnie ręka po 30 min. ćwiczenia wave na LS-56 z ok. 200g bolała - nie wiem, może Ty masz bardziej wyrobioną od machania.
Jak widać wiesz najlepiej jak było... ^^
choć z jednym trafiłeś - moja kobieta znalazła unikatową gałę na allegro, znając jej zapał do poważniejszego grania postanowiłem puścić JLW dalej z zyskiem.
Pozwól że też pobawię się w mistrza dedukcji...
Twój klient postanowił odsprzedać nie używany już sprzęt (by się nie marnował tylko komuś służył) made by kowal na Allegro.
Wystawił go pod taką nazwą jaką podał mu sprzedający (zgadnij kto - Ty ^^) , na gałę natrafiła Kasia i widząc okazje natychmiast kupiła.
Pech chciał że Allegrowicz to przesympatyczny kolo więc sobie trochę z Kasią popisali.
Z rozmów jasno wynikło że wiedzy jako takiej w temacie nie ma zbyt dużej za to nadrabia dobrodusznością.
A takim ludziom łatwo wciska się kity co nie?
Suma Sumarum zjechałeś w tym temacie od stóp do głów własną gałę i własne kłamstwo popełnione lata wstecz.
Taka Karma kowalu.
Wystawiłem to co kupiłem, nikogo oszukać nie miałem zamiaru, brzydzę się kłamstwem w handlu, dlatego posądzanie mnie o próbę oszustwa jest równie krzywdzące co irytujące.
Ps. Polecam wszystkim ogrzewacze żelowe do rąk - zaj...sprawa na zimowe turnieje, tym bardziej jak latasz na dwór fajczyć.
Chiński wkrętak 30in1 też polecam