Dzięki organizatorom i wszystkim z którymi grałem/gadałem. Cieszę się, że jednak zdecydowałem się przyjechać.
Nagrody specjalne
Największy hype - SFxT 2vs2, 7ayat+Tejotl vs Infinity chyba, kto był, ten wie. "Tejotl, nic się nie boisz!" xD
Największa cierpliwość - Hiryu za Boga Bijatyk, którego graliśmy do 6 rano, Crono za wzorowe ogarnianie SFxT.
Najlepszy pomysł Bursy - Taz za 2vs2 w MK. Grało się lepiej niż tur główny (przynajmniej ja grałem dużo lepiej), motywacja większa, bo kasa na stole, walki mega, pary idealnie wyważone.
Najlepszy komentarz - Taz. Obejrzałem stream, dałeś radę, widać, że masz duże pojęcie o tej grze. Gdybym słyszał twój komentarz (i Furba, który nota bene też dobrze sobie poradził), to grałbym dużo lepiej (slide, d+4!). Naprawdę dobre analizy. Paradoksalnie więc twoje sensacyjne odpadnięcie w grupie wyszło na dobre całemu turniejowi. Dzięki za komplement co do efektowności gry.
Najbardziej pozytywny człowiek - Grabczas. Naprawdę fajny klimat wprowadzałeś. Van, jeśli się nie mylę Michał (kolega Hikiego) i Owiec wszyscy zasłużyli na podium.
Najszybsza adaptacja ze wszystkich graczy - Crono, wiadomo ("który to shoto?" "który najbardziej podobny do Ryu?" xD)
Gra Bursy - Piłkarzyki/Windjammers.
Tekst Bursy - "Snake, choć grać w piłkarzyki", "ale ja w to jestem free". No i wszystko w walkach Tejotla.
Postać Bursy - Kazuya Garcia.
Money match do rozegrania na następnej Bursie - FT100 w piłkarzyki.
Najlepsza ekipa na imprezy, wyjazdy - wrocławska z Nevanem i Oskarem na czele.
Wawer <3 Daliśmy radę.