Głosów w sumie: 64
Możliwość nocowania wygląda dwojako: - Spanie na krześle - Wynajęcie pokoju w budynku - circa 30zł za noc, opcjonalnie zniżka dla studentów
Przedłużacz do kabla potrzeba, przedłużacz potrzeba, drugiego kabla potrzeba, będzie drugi kabel!
Ta zniżka to była tylko dla studentów czy dla uczniów też?
Ekipa LTF potwierdza swoją obecność więc szykowac dupska na teamówke oraz solo w UMVC3 GET HYPEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Dopisz mnie Hiryu. BEDZIEM GRAĆ W GG xD
Cytat: KOKOLINO w Luty 17, 2012, 22:36:33 Ekipa LTF potwierdza swoją obecność więc szykowac dupska na teamówke oraz solo w UMVC3 GET HYPEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEProszę o wyliczenie składu LTF, żebym nic nie przekręcił na liście
Lord Tundra?
Cytat: Hiryu w Luty 17, 2012, 22:52:33 Cytat: KOKOLINO w Luty 17, 2012, 22:36:33 Ekipa LTF potwierdza swoją obecność więc szykowac dupska na teamówke oraz solo w UMVC3 GET HYPEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEProszę o wyliczenie składu LTF, żebym nic nie przekręcił na liście Aaaaaaa to te cieniasy z poludnia...moze byc ciekawie;)Wez mnie Hiryu zapisz wstepnie na liste ze znakiem zapytania, potem potwierdze czy bede...LORD ZAJMAN LORD KOKOLINO+++ TRZECIA OSOBA NA DNIACH
Cytat: Bellevar w Luty 17, 2012, 22:48:34 Dopisz mnie Hiryu. BEDZIEM GRAĆ W GG xDGrać? BEDZIEM NERDZIĆ!