Jeszcze dodam, że nie podoba mi publikowanie na forum prywatnych rozmów np. z gg. Ja wiem, że to tylko internet, ale ludzie miejmy do siebie jakieś minimum szacunku i poszanowania prywatności chociaż.
Jest różnica między Twoimi prywatnymi spięciami z innymi użytkownikami, a wjazdem jednego gościa na całą komunę internetową zwaną graczami MK z Bagdasza. To raz. Dwa, szacunek i poszanowanie prywatności to są sprawy, które jak najbardziej wypada wobec kogoś posiadać, ale tylko pod warunkiem, że ta osoba również coś takiego ma. A że za chamstwo nikt nie musi i - jak widać - nie każdy chce być dżentelmenem, to i masz taki temat, masz i publikacje.
Zresztą publikowanie takiego czegoś to tak po prawdzie wspaniała okazja, żeby Wombat mógł obronić swój honor - jeżeli takowy ma, to nie będzie miał żadnego problemu z przyjściem tutaj, podpisaniem się pod swoimi słowami i powtórzeniem ich każdemu adresatowi z osobna. Jeżeli nie, to, no cóż, to na pewno nie pierwszy i nie ostatni taki przypadek w internecie.
Pieski szczekają, karawana jedzie dalej, jak to mówią.