Nie no przeginka z tymi padami ostatnio... Trzeba pilnować, nie ma żartów :/ Ja nic nie znalazłam u siebie w torbie niestety.
Chciałam Wam krótko podziekować, było naprawdę fajnie, już nie chce mi się komentować braku przejściówek i tego całego bełkotu. Di, odwaliłeś kawał dobrej roboty i należy Ci się medal za cierpliwość.
Dzięki za zagrzewanie do walk (w szczególności Tokis i Dante) to miło z Waszej strony, że wierzycie jeszcze w takiego nooba jak ja
Po dwóch zwycięstwach w DE z rzędu, odpadłam z Nevanem i God Handem, więc nie ma się czego wstydzić. Nevan, Twoje "sorry Olga", które wypowiedziałeś patrząc mi w oczy i jednocześnie jadąc ze mną do ściany i kończąc w decydującej rundzie - bezcenne
Kosu, dzięki za gościnę, biforek i afterek. No i super, że odpaliłeś mi t6 w 3D, będę się chwalić kolegom w krakowie, że miałam taką sposobność ;P
Kosu, Cambion, Benek, Słoniu, Gaawa, Sway, Wojtek, Hejt i chyba jeszcze ktoś.... Samewise? - dzięki za sparringi, niestety mój brak ogrania daje się we znaki, ale "niech mnie gęś kopnie", to się zmieni!
Hejt, Zenson - dzięki za opiekę i wycieczki po Wawie okraszone ciekawymi opowieściami. Zenson zrobileś w końcu to co do Ciebie należało?
Junior - zajebiście, że w końcu nie napisałeś, że przyjedziesz i się pojawiłeś - wolę jak tak robisz a nie odwrotnie ;P Tylko nie wiem czemu za wszelką cenę chcesz upokorzyć przeciwnika zabijając go jakimiś śmiesznymi gównami zamiast grać na poważnie. Pomściło się to na Tobie.
BigBoy - no nie wkurzaj się już na tekkena, gratuluję dobrego występu. Niesklejonymi dżaglami się nie przejmuj, nie grałeś lata na padzie... na sticku by było jeszcze lepiej
Mam ograniczenia netowe i czasowe więc nie będę się rozpisywać. Pozdro dla wszystkich ludzi, z którymi gadałam, grałam, łaziłam i cokolwiek..
Gratuluję również ósemce, o ile szkoła mi pozwoli to na pewno pojawię się na finałach. A teraz powtórzę się po raz enty - uwielbiam emocje jakie mi fundujecie
Elo!