Witam wszystkich chciałem podsumować spotkanie granie i chlanie u Yun'a który zawitał do nas prosto z Holandii, Także zacznę od tego że byłem zachwycony jak zobaczyłem delikatnie podpitego Trawę czekającego ze swoją piękną kobietą na stacji, co mnie zdziwiło to że trawa jak kameleon zmienił kolor włosów na B L O N D!!! tłumacząc się " Miały być pasemka!" wyszedł jak krowa z reklamy z łaciatego, poczym udaliśmy się do najbliszego alkopoju czyli żabęcji
po szybkim udaliśmy się do Yun'a gdzie konsola i Tekken były już rozgrzane... czym prędzej trawa musiał udać się po wódkę! wiadomo alkohol i w oczekiwaniu na najbardziej skillowego gracza Komandosa
próbowaliśmy jak najwięcej osób zorganizować ale większość nie miała czasu Matt itp... i KBB który w podziękowaniu za zaproszenie na granie napisał żeby nie dzwonić po niego i nie pisać, co uwzględnił już pisząc na shoutboxie, także informacja dla innych żeby nie zapraszać bo kolega woli samotność... wystarczyło powiadomić SMS'em a nie na forum pisać ;p ale pomijając ten fakt świetnie bawiłem się przyskillowałęm i wytrzeźwieałem w końcu co dobre szybko się kończy podziękowania dla was:
Yun - za gościnę, za jana BOB'a ;p Ćwicz marduna
SSJ Trawa - wóda, grzana i zacznij grać w tą grę ;p Practice nie mięczy
Komandos - za to że dawałeś mi i Yunowi powygrywać
jesteś gość dalej jań Julką ;p poznałem ci troche i w porządku z ciebie ziomek pozdro
( Ogarnij sandrę ;p ) zastanów się czy nie chcesz walczyć w klatkach MMA bo zawodnik z ciebie
Ania - za to że byłaś jedyną płcią przeciwną nie grałaś ale chlałaś takich kobiet nam trzeba!!!
Sandra - Komandos to twoja Liga, nie zmarnuj chłopaka ;]
mało osób ale fajne grono
oke pozdro dla wszystkich i do następnego. tyle odemnie