Witam wszystkich fanów bijatyk. Tak jak obiecywałem planuję zrobić polskiego WNF, który jak wypali stanie się impreza cykliczną (co 2 miesiące + finał). Tymczasowa nazwa to PZ (projekt zajmana ;] ). Mam jednak do was parę pytań, proponuję aby wypowiadały się osoby które wezmą w tym udział.
Lista gier : Mvc3, SSF4:AE, MK9, SF: 3s, blazblue, Tekken 6, SC 4.
1.Czy uważasz że T6 powinien się znaleźć na PZ ? Nie chcę nikomu narzucać odpowiedzi na to pytanie, ale z turniejem w tekkena wiąże się duża ilość stanowisk .
2.Ile dni twoim zdaniem powinna trwać taka impreza ? Jeden czy dwa ?
3.Czy powinny się znaleźć wszystkie gry z wymienionej listy (pytanie nie dotyczy T6)? W jakich turniejach byś brał udział ?
4.Planujemy nagrody z wpisowego. Udało mi się wynegocjować dobra cenę za lokal, przy 80 osobach było by to 5 zł z każdego wpisowego. Jaka kwota by ci najbardziej pasowała (w złotówkach): 15, 20, 25, 30 ? Przypominam że trzeba od niej odjąć 5zł, reszta idzie na nagrody. Wpisowe dla każdej gry osobno (aby w każdym turnieju była pula ).
5.Na jakiej platformie miałyby się odbywać zawody ? (pytanie nie dotyczy T6 i SF: 3s)
6.Na jakiej platformie chcielibyście grać w 3sa ?
7.Czy uważasz że 2 stanowiska na grę wystarczą ? (nie dotyczy T6, jeżeli się na niego zdecydujemy dostanie 4 stanowiska ) Jeżeli liczba zapisanych nie przekroczy minimum (które będzie wynosić ok 16 osób), to na grę przeznaczymy jedno stanowisko (musimy jakoś miejsce zagospodarować, nie ma sensu dawać 10 graczom dwóch stanowisk ).
8.Czy jesteś w stanie pomóc przynosząc swój sprzęt ?
9.Na jakich tvkach wolałbyś grać? CRT czy LCD ?
Jeżeli przypomni mi się coś jeszcze to dopiszę pytanie i dam wam znać, wyedytujecie swoje posty. Tym razem gwarantujemy streama lub zapis (kamera) wszystkich top 8 z każdego turnieju. Czekam na wasze opinie, jeśli chcecie coś napisać dodatkowo, śmiało, wszelkie uwagi mile widziane ;] Aha, jeżeli będzie miejsce (zależnie od ilości chętnych) planuję 2 stanowiska przeznaczone na freeplaye, casuale i money matche).