@Nevan i Komandos
Niewiem do czego doprowadzi to całe wasze MMA ale chcę wam przypomnieć że na terenie Tawerny i jej ogródka nie odbędzie się ten spektakl. Musicie tak jak Sepkong mówił iść nad wodę, około 150-200 metrów od tawerny. Nie chcę żadniej policji, ani żadnej krwi na terenie obiektu (czyli również w kiblu!). Jeżeli już ma dojść do przelewu krwi, proszę po sobie posprzątać.
Odnośnie akcji z gramitacją, netwars, MiHem(dwie duże litery w ksywie) itd. mnie to jest obojętne, robię tura w mortala bo wiem że nasi ludzie chcą zagrać w bijatykę made in usa, z drugiej strony, nie chcą się motać między klubami i po obcym mieście. Ja ze swojej strony żadnej konkurencji nie staram się zrobić, wszak tawerna jest dla nas, ludzi z backdasha i pes-sceny. Mimo to witamy zawsze z otwartymi rękami wszystkich nowych
. Po co stawiać ludzi przed wyborem kiedy mogą mieć all exclusive w jednym, z MMA, turniejem w 3 gry oraz spotkaniem ze znajomymi ;]
Przypominam również że dalej brakuje nam jednego stanowiska do mortala. Gdyby Qjon miał sprzęt we Wro .....