Wiesz jak wyglądam, więc możesz zwyczajnie do mnie podejść i porozmawiać
Słabiutko z geografii, oj słabiutko. Odpowiadając brzydko quotem (które również niezbyt Ci wychodzi) na quote'a:
"Człowieku ja cię błagam. Naucz się gegry. (...)". Ewentualnie odpal Zumi i sprawdź jaka odległość nas dzieli. Inna sprawa, że owszem wiem jak wyglądasz, Ty wiesz jak wyglądasz, wszyscy widzieli Twoje satan-focie, więc nie rozumiem czym Ty chcesz przykozaczyć. Szkoda Twojej piany, nie ścieraj paznokci na klawiaturze, bo - gdybyś jeszcze nie zauważył - potwornie się ośmieszasz.
Oj chłopaku chłopaku...
Przecież nie mówię, że masz dymać do Wawy albo ja do Wałbrzycha. Przyjdzie jakiś event na którym będziemy, to podejdź, przedstaw się i zgłoś swoje żale. Rozumiem, że live nie ma co liczyć na wymianę zdań z tobą ?
Ja na żywo jestem totalnie wyluzowanym facetem i cię nie zjem. Nie kozaczę, a póki co, to wy to robicie. Każdy szczeka zza klawiatury, a idę o zakład że na żywo to będzie "cześć, cześć fajnie cię poznać". Wtedy już nikt taki mądry nie będzie
Przerabiałem ten temat pierdyliard razy. Tak więc piesku zamknij paszczę, bo już mi szkoda czasu na polemikę z tobą
Co do Geografii to studiowałem kierunek z nią związany, więc dość dobrze orientuje się w topografii naszego kraju