heheheh, czyli wychodzi na to że musimy (my polacy ;p) zrobić kilka turniejów z ktorych to ludzie zakwalifikują się do turnieju krajowego z kolei po ktorym kilka osob (badz 1) zakwalifikuje się do tura europejskiego, right ?
Dla mnie to jest jednak w miarę jasne:-jeden lub dwa turnieje eliminacyjne w kraju, z których najlepsi gracze trafiają do krajowego WCG-a z krajowego WCG zwycięzca jedzie na międzynarodowe, no bo skoro jest jeden slot na krajczy jest jeszcze jakoś inaczej?
W tamtym roku w wielkim finale było przynajmniej po dwóch Koreańczyków i Japończyków (Ao, Honda, Knee, Binchang o ile dobrze pamiętam). Też mi sprawiedliwość...
To niech teraz zrobią ukłon w stronę Europy, wg Harady to jeden z największych odbiorców Tekkena ^^Anyways... ja się nie czepiam. (...za mocno )
Cytat: Tenshimitsu w Lipiec 14, 2011, 10:52:44 To niech teraz zrobią ukłon w stronę Europy, wg Harady to jeden z największych odbiorców Tekkena ^^Anyways... ja się nie czepiam. (...za mocno )A co Harada ma do tego? To nie namco jest organizatorem wcg. Cieszmy się z tego co mamy, bo w zeszłym roku nic nie mieliśmy
Traktują nas lepiej niż USA gdzie eliminacje do WCG są tylko online z tego co wiem.
Cytat: Komandos w Lipiec 14, 2011, 15:47:37 Traktują nas lepiej niż USA gdzie eliminacje do WCG są tylko online z tego co wiem.Bo tam ludzie nie lagują