Na początku sierpnia najprawdopodobniej w końcu sobie kupię konsolę, fak je, na praktisie se w końcu posiedze, komand lista zobaczę i się dowiem jak się robi te fajne silniczki Alisą.
Anyway, jak ktoś ma coś fajnego do zaoferowania, to czekam na oferty. Z wymagań, to mam tyle, żeby to była konsola w miarę niezniszczona, działająca bez problemów, Slim z możliwie dużym dyskiem, okablowaniem i przynajmniej jednym padem, chociaż to akurat nie jest tak strasznie wymagane. Gry być nie muszą, ale jak ktoś dorzuci Tekken 6, to będzie fajnie.
Cena, no cóż - oby taniej niż w sklepie (ostatnio widziałem za tysia slimkę z 320gb i grą, w mediamarkiecie).
Jestem sceptyk wobec ewentualnego zakupu na allegro - nigdy nie wiem, kto konsolę miał, co z nią robił, etc., a nie chcę kupić konsoli, która mi umrze za rok, bo ktoś jej zwoje kocią sierścią potraktował, albo piwem z sokiem zakleił.
No, to tego. Jak macie oferty, to na początku sierpnia mile widziane. A jak nie, to mile widziana pomoc w wyborze ewentualnego sklepu.
Peace.