Jako że co czwartek o godzinie 20-21 co tydzień urządzamy sobie turniej w systemie DE (wcześniej graliśmy KotH, ale raczej nie będzie to kontynuowane), pomyśleliśmy że ciekawiej byłoby pograć w szerszym gronie. W związku z tym serdecznie zapraszam wszystkich chętnych do uczestnictwa.
Jak to działa?
Co czwartek na NW i tutaj postowane będzie info o planowanej godzinie rozpoczęcia turnieju. Osoby zainteresowane mają czas zgłosić chęć uczestnictwa do momentu rozpoczęcia gry - wystarczy potwierdzić udział w tym wątku, na forum NW w wątku o MK lub po prostu u mnie/Naniki na GG/przez PM. Kiedy zapisy zostają zamknięte, w stosownych tematach pojawia się tabelka i informacja do ilu wygranych gramy. Zbieramy się na IRC i w roomie w grze i po prostu gramy - wszystko idzie bardzo sprawnie, a kiedy Nanika w końcu skończy pisać skrypt turniejowy będzie jeszcze lepiej. Oprócz samego turnieju są oczywiście casuale czy możliwość pogadania sobie z innymi graczami, więc myślę że warto. Nie prowadzimy żadnego rankingu, ale nagrodą dla najlepszych będzie uścisk dłoni mojej, Vola bądź Apocka na turnieju we Wrocławiu, a w przypadku wybitnego pokazu skilla być może nawet piwo.
Wyniki poprzednich turniejów:
I.
1. Apock
2. Vol
3. Sharingan
4. Wombat
5/6. Mag/Wawer
7/8. Nanika/Onizuka
II.
1. Wombat
2. Vol
3. Apock