elo ; D. jak pisalem w dziale guilty geara: w tych wlasnie dniach planuje zorganizowac u siebie(dębska kuźnia: taka wiocha 10km od opola-bez obaw, latwo dojechac) zlot multi-bijatykowy(z naciskiem na gg) wiec przyszedl czas na wiecej szczegolow!
data jest podana w temacie i absolutnie nie bedzie zmieniana.
gra dominujaca bedzie guilty gear...
ALE! jezeli ktos nie jest specjalnie ta gra zainteresowany to moze spokojnie sobie przyjechac pograc w cos innego(pod moj lcd bedzie prawdopodobnie podlaczone ps3, wiec kto chce to moze sobie odpalic tekkena, marvela, mortala czy co tam sobie chce) lub napic sie w dobrym towarzystwie
.
planuje cos kolo 5ciu stanowisk(mam 4 tv lecz mysle ze jeszcze kumpel poratuje mnie jednym, moze nawet dwoma).
niestety brakuje mi ps2. ja moge zagwarntowac jedna, jak wszystko pojdzie okej, to skoluje jeszcze dwie(70% szans na jedna, 30% szans na dwie) wiec prosilbym was o zabranie swoich wraz z ggac i 3s'em
.
planuje max 14-15 osob(pewnie tyle nawet nie bedzie, ale przestrzegam ;p). niech wbija kto chce! ; )
jesli chcecie wiecej infa na temat dojazdu lub innych szczegolow to zapraszam na gg, ew. moge tutaj napisac.
wiec jak? ktos zainteresowany? jakies pytania?
lista uczestnikow:
1.Pitrex
2.PRAWDZIWY MUMIN
3.Van
4.Tundereq
5.Liberty
6.Hiryu
7.Zajman
8.KOKOLINO
lista konsol(ps2):
1.moja
2.Pitrex
3.Van
4.Hiryu
ps3:
1.moja
2.Tundra
theme zlotu(mumin mnie prosil zebym wkleil, pretensje do niego ;f):
http://www.youtube.com/watch?v=-pPNvQh8l3Q&feature=related tadam!