@Komandos- no wporzo, wpadajcie. tylko ze liczcie sie z tym ze do tekkena bedzie jedno stanowisko. chyba ze jak wezniesz ze soba konsole to beda dwa ;p(pisze to bo z tego co sie orientuje to nie gracie w inne bijatyki). to jak masz sie dostac napisze ci na pw.
ekchem. pozwole sobie zamiescic maly regulamin zlotu ;p. generalnie jest to kilka zasad i mam nadzieje ze bedziecie je egzekwowac. bardzo was o to prosze
.
1.osoby ktore nie maja zbyt daleko lub sie ze mna wczesniej nie umowily(juz umawiac sie nie mozna ;p) niech wbijaja od godziny 16. poprostu chce sie na spokojnie pozegnac sie z rodzicami(
) i ogarnac te wszystkie telewiory i potrzebuje do tego spokoju.
2. apeluje o spokoj. nie znaczy to ze mamy siedziec cicho czy cos. tylko poprostu zeby nie bylo rozpi****lu, darcia ryja bez powodu itp.
itd.
3. apeluje rowniez o porzadek. ja straaasznie nie lubie sprzatac po imprezach. jasne, zdaje sobie sprawe z tego ze bez zadnego sprzatania sie nie obejdzie, ale sami wiecie. im mniej tym lepiej
. sprawa smieci: pod schodami beda postawione 3 worki do smieci na rozne odpady z racji tego ze u mnie w domu smieci sie sortuje ;p. wypiles/zjadles/cokolwiek? wyrzuc. sprzatania zawsze mniej
.
4. wezcie sobie spiwory. napeweno wszyscy sie nie pomiescimy na lozkach. SYPIALNIA NA DOLE JEST ZAJETA! prosze sie tam nie klasc
.
ok, to tyle. do zoba :f.