w PL chodziło nawet po 120zł, ale teraz trudno dostać.
Nie zebym watpil w Twoja wiedze o Stickach, ale na allegro, jakies gnioty chodza po 140pln, wiec nie mam pojecia gdzie widziales MAdCatza za 120;)
MadCatz Fightstick (zły)
MadCatz TE Stick (dobry)
Podstawową różnicą jest wytrzymałość - Fightstick może się zacząć psuć nawet po 2 miesiącach regularnej eksploatacji. Tymczasem TE przetrwa dużo i długo. To najważniejsza różnica. Jeśli chodzi o "feeling" to powiem za siebie, że jest całkiem podobny. Głośność jest ta sama, czułość większa w TE.
TE na pewno jest lepszy niz FS ale wlasnie ogladalem na YT porownanie dwoch stickow, przez jakiegos jankesa, ktory grywa w bijatyki jak jakis cyborg i powiedzial, ze owszem TE jest lepszy, ale FS tez jest dobry.
Czulosc juz w FS jest dla mnie zbyt duza, wiec w TE byloby dla mnie gorzej. Co do zywotnosci - jesli mi padnie FS to trudno, bede szukac czegos innego, ale poki co chyba zostane przy tym co mam. Ewentualnie wrzuce na Alledrogo i jesli ktos kupi, to doloze i smigne cos lepszego, ale bez pospiechu.
najlepiej brać MadCatz TE (tournament edition) można go wyłapać na ebayu za 400/500 zł ale się opłaca , ma japońskie części i dobry rozmiar i jest stickiem na całe życie :]
Wczoraj na ebayu poszedl za 62€... Gdybym dzien predzej nie wygral swojego, to pewnie wyhaczylbym tego.
MadCatz FS piszecie, ze nie ma japonskich czesci - hmmm, na opakowaniu jest napisane Japanneese-Style.Ale w sumie to nie znaczy, ze ma japonskie czesci...
Co do kosztów przesyłek przy Madcatzu TE, to w sumie mam jednego pod PS3 i się biedak kurzy nieużywany od roku. Można się dogadać jakbyś się zdecydował.
Napisz (moze byc na PW) ile bys chcial ze tego TE
najlepiej jednak jest zamówić custom'a od kogoś z forum , z prostego powodu : będziesz mieć dual mod'a
Dualmod mnie nie jara. Xkloca nigdy miec nie bede;)
cena to jakieś 1800 zł +/- , fakt że w c*** dużo jak na sticka jednak ja nie żałuje
1800 polskich nowych zlotych za sticka??? Stary, za 1800 to juz mozna sobie zycie ulozyc;)
Moze gdybym mial w jakiejs postaci A+, to sprzedalbym nerke i kupil takiego sticka, ale poki co, spasuje:)
Zatem dzieki za info.