Dobra dzięki za wypowiedzenie sie w sprawie gałki i buttonów teraz mam pytanie jakie są wymiary MADCATZ Street Fighter IV Fight Stick Tournament Edition chodzi mi o pudło bo chciałbym zamówić u stolarza i jeszcze jedno jakie jest najlepsze do tego drewno i jaka najlepsza będzie jego grubość
musisz zrozumiec ze customa sie składa albo samemu albo kupuje komerche
bo zlecajac komus robote wychodzi w najlepszym wypadku 25% taniej a pozniejsze klocki nie sa wartne tej iwestycji
stolarz na bank to spierdzieli jesli nie jest twoim znajomym i nie bedziesz stał nad nim gdy to robi i obaj nie bedziecie nad tym myslec. skroi cie jak za mokre zyto po czym z kosztami czesci, pada, plexy i kabli pochalisz sie customem ktory wyzedł 4-5 stow a po miesiacu jak ci minie okres fascynacji swoim pudłem to stwierdzisz ze mozna było dołozyc ta stowe i kupic gotowca.
sosna jest najgorszym mozliwym materiałem bo jest miekka i łatwo łapie wgniecenia i własnie lekka a stik musi miec swoja wage
buk i dab tylko sie nadaje z krajowych drzew i buk zdecydowanie najlepszy jest bo nie ma faktury i dobrze oszlifowany jest gładki jak plastik.
Edit:
Pitrex chce brac quanbe wiec czemu sie znim nie dogadasz i nie wezmiecie 2 sztuk zredukuje wam to koszta wysłki