ale buraka trafilem. Koles gral Cyraxem i caly czas rzucal siatke, na zmiane z teleportem i jakies proste combo. Siatka Cyraxa leci dosyc wysoko wiec ciezko sie gra agresywnie postaciami bez teleportu. Jak probowalem mu kontrowac siatke kulka to mi teleporty strzelal i combo. Proste, ograne, refleks i przez to przegralem z 3-4 razy. Ogarnalem sie troche i strzelalem tylko EX kulkami kiedy leciala siatka (niby wymiana, ale ex kulka ma dluzszy czas zamrozenia wiec moge doleciec i walnac kombo), a teleporty zaczalem mu karac na wyczucie podcinka, przez co sam zaczal wskakiwac na moje klony xD koles zaczal w dupe dostawac i wychodzic w momencie kiedy fatala mu robilem, a przy kolejnej grze jak juz jego strategie perfekcyjnie juz kontrowalem to wyszedl w 1 rundzie i pisze mi "fuck you spammer" xD wzialem mu zrobilem fatality na PSN i wysmialem z jego noobowskiej strategi ktorej nie potrafi zmienic. To nagle jakis koles mi wysyla zaproszenie do walki, wybiera Cyraxa i gra tak samo xD tez wyszedl po 1 rundzie i znowu wysyla wiadomosci "OMG ur poor" xD Co za lajza xD EX kulkuje jego siatki, wylaczam teleport, zmuszam go do agresywnego grani, omijak slabe granaty, clonuje na wyczucie kiedy skacze, i jeszcze mu sie cos nie podoba xD Ja nie placze jak mi Sindel podskakuje i chyli sie rzucajac pociskami tak ze podejsc nie mozna xD albo jak Kowal wali na zmiane pilki i purpurowe gownienko tak ze na runde 50% hp trace na cheapie od tych kulek.