Aragh sprawdź lepiej na praktisie co możesz u siega ukarać jej 66B : P
sprawdziłem. Miałeś coś konkretnego na myśli czy to był wild guess? bo znalazłem tylko WR AA którego i tak nikt nie robi.
66B ma jednak ciągle 21 klatek i nie nadaje się do karania
Nic konkretnego na myśli, pomyślałem że może to być kara na kilka zagrań siega ale w sumie nawet nie myślałem że to ma powyżej 20 klatek.
Co do CE to ciężko powiedzieć bo wciąż za mało grałem z ludźmi i jak już to głównie z tymi samymi:d.
Ale nie licząc aniołka to myślę że taka najlepsza piątka to może być viola, alf, asta, ivy, mitsu
Viola to wiadomo, możliwości, Alf tylko przez wzgląd na szybkość dzięki której jest i do combosów i do przerywania stringów (w sumie działa tu to trochę jak CE Najta), Mitsu bo ma OTG, Ivy i Asta bo osobiście najbardziej się ich obawiam, ale to dlatego że nie mam zwyczaju schylać się na pałkę jak ktoś do mnie podbiega więc automatycznie wydaje mi się to groźniejsze.
A najgorsze to nie wiem czy takie są, niby te od siega lubi nie trafiać ale osobiście wszystkie mierzone we mnie trafiały nie licząc tych robionych z kilometra. Mówią że najta też nie jest za specjalny ale imo jest bardzo przydatny odpowiednio robiony.