2 dni przed patchem zaczynam uczy się gry, moja ulubiona postać przez większość tutaj jest hejtowana (takie mam wrażenie) a jakby tego było mało przez zmiany ma być coraz mniej graczy. Srsly? To może jak kupię SFxT to też większość się zniechęci?
A tak już poważniej to czy w Polsce jest jakiś ogarnięty Mitsu? Bo w jego dziale w sumie pusto i wygląda to dosyć dziwnie @_@
Story faktycznie nudne Chwała bogu że krótkie
No tak działy świecą pustkami bo większość osób siedzi na 8wr szczerze mówiąc. A jak jest np 1 operator violi, jeden operator volda, alfa itd to tak kiepsko się samemu z sobą gada:P.
Mitsem gram ja, myślę że całkiem "ok" ale jak ma się dobre fundamentals to ciężko nim nie grać "ok"; D. Ale sam muszę jeszcze sporo się nauczyć bo gram nim od niedawna i ostatnio na impakcie zobaczyłem że ma jakiś fajny cios gb z gwarantem bb (nie zaglądałem do command listy xD). W razie czego można będzie zagrać jakieś mirrorki online.
Bolgan no dobrze sięgra, chciałbym grać więcej na tego volda bo ten twój bywa straszny jak się jest nie ogranym na jego fiki miki, ostatni raz z fikuśnym voldem to grałem z Di w sc3 jak jeszcze kapa mu nie uderzyła do głowy xD.
Szkoda tylko że średnio rozłącza nas co 3 minuty że w 5 rundzie trzeba się już śpieszyć żeby ktoś mógł wygrać przed rozłączeniem xD