Omegi albo zwykłej Phyrry jest całkiem sporo... Jak widać zależy jakie kto ma "szczęście". Ja dziś pograłem z jakąś bardzo dobrą phyrrą ("x_kyuubi_x" - nie wiem co to za koleś, ale wymiatał) i jak dla mnie ta postać to materiał na topa. Trzeba grać przeciwko niej na 2-3 ciosy bo wszystko pozostałe może ukarać co praktycznie uniemożliwia jakikolwiek pressing... Do tego ma chore oki - jej 8B+K jest praktycznie gwarantem w wielu sytuacjach - nawet jak zdążymy wstać i podskoczyć to ponieważ jesteśmy dokładnie naprzeciwko tej postaci cios nas i tak trafia, turlać się na bok i podskoczyć - nie ma na to dość czasu. Może da się jakoś szybko wstać, zrobić ss i podskoczyć. Do tego 66B~BE też demoluje leżącego. Fakt, że można używać przeciw niej tylko parę ciosów znacząco upraszcza sprawę dla operatora Ziemniaka - może w wielu sytuacjach "kucać na pałę" bo wie, że więszkości mid'ów i tak przeciwnik nie użyje bo są karalne... Oczywiście dużo będzie zależało od konkretnego matchup'u - pewnie te super bezpieczne postacie mogą mieć z nią lepszy matchup, ale taka Natsu w czasie walki z nią staje się w porywach midem.
BTW. Nie jestem zorientowany - kto jest następcą Amy i Voldo z SC IV - mam na myśli totalną niekaralność i dobry damage
Z tego co słyszałem to Patsuka. Ktoś jeszcze ??