Jutro jeszcze postaram się posprawdzać co się da. Jeśli chcecie, żebym sprawdził coś konkretnego, piszcie. Wezmę sticka, a może nawet postaram się coś nagrać.
Jestem w żałobie, bo B,B,B Aeona nie jest NC ;(. Ostatni cios można zrollować w lewo. W związku z tym, że zabrali mu jednego z najlepszych poke'ów, trzeba będzie inaczej nim grać. Niemniej combo po WS B+K jest fajne, ale wymaga wyczucia BT B+K.
Sprawdz tego iCSa.
Nie siadł mi ani razu (nawet zwykły CS), ale może to kwestia pada od Xboksa. Choć... według informacji w trybie treningowym wszystkie inputy wpisywałem dobrze. Może za wolno?
Tzn w poprzednich buildach się dało a niby teraz to usuneli? Jak to prawda to po prostu bieda. Di jak masz rację to nie zapomnij sprawdzić bufora ciosów z 8w poprzedzając to 6 lub 4 czyli np 6~3, 6~6~3 itd. W poprzednich SC tak też się dało w końcu robić ciosy z 8w.
Wcześniej nie zwróciłem na to uwagi (poza graniem w poniedziałek u Amera). Dziś zdałem sobie sprawę z tego, że nie wychodziło mi 11A Leixi (stare 1A) bez animacji QS-a. Postaram się to jutro wbuforować jako 441A.
EDIT: Jeszcze jedna sprawa, czyli Just Guard - strasznie nieintuicyjne... jeśli nie można tego robić inaczej niż G~[G], to będzie słabo.