Heniek dobrze wiedział co pod kapeluszem się kryje
Ogólnie uważam, że jego strój jest w porządku, zdecydowanie mniej przekombinowany niźli w czwórce.
Tylko ten hellsingowy kapelusz >< kompletnie mi nie pasuje
Trochę tak z tyłka wręcz go dali. Winni mu jeszcze rewolwery dwa dać
Mała Xian wygląda tak jak można się było spodziewać, przynajmniej na arcie bo w grze coś jest z nią nie tak, ciężko mi tylko sprecyzować co dokładnie. Mogli by jej trochę poszerzyć te kucyki by nie wyglądały jak kocie uszka ale to już chyba tylko mi nie bardzo się to podoba : p
Nighty z kolei skojarzył mi się z tym z trójki i bardzo się cieszę, że nie jest tak przekombinowany (ogólnie sporo tam było przekombinowanych kreacji) jak w czwórce (z magiczną kulą w brzuszku... Czyżby Violka mu zabrała?). Tylko troszkę zbyt futurystyczną ma ta zbroję jak na mój gust (marzy mi się dla niego zbroja na w pół przeżarta przez rdzę :3)
Niestety, trza mi się zgodzić Dae - brak charakteru tym postaciom... Póki co najostrzej wypada Mitsu (no i w sumie Partoklos nie wypada źle, no poza tym szczurem na ramieniu... fretką? oposem?). Także, czego nigdy bym się nie spodziewał, Ivy wypada świetnie
Reszta postaci albo bez zmian albo dziwna albo podobna (jak ZWEI co mi się z bratem (synem xD) Maxiego kojarzy)
Ach, Raph z dwójki. Gdy był jeszcze piękny, młody, zanim zrobili z niego rumuńskiego wampira (już nigdy tego nie zapomnę
)
Hm...czyżbym narzekał ?