Tak, też słyszałem on tym buffie, i dobrze miejsce Ivy nie jest w lowach, teraz ona jest gorsza od wielu postaci i to widać. Wygrał gość rozgrzany wcześniejszymi walkami, Trace na podium
Gratulacje dla Ringa mimo to, ja dla pocieszenia dodam że własnie wróciłem z dworu i też dostałem z kolegami wpierdol od jakieś ekipy, tak to jest jak pijana swołocz wychodzi na miasto i szuka zaczepki. Dla pocieszenia powiem że skasowałem jakiemuś nacierającemu spaślakowi morde a potem mnie po*eby ganiali po całej wyspie, rozgonili nas, teraz mnie ręka boli, szkoda tylko że koledzy troche bardziej obici, pojechali na pogotowie zobaczyć czy są cali. Takie życie, do wesela się zagoi, ważne że tamtych boli. To już chyba czwarty zamach na mnie :]. Słaba ta Ivy, nie powinno tak być. Zmienię sobie podpis. Ten stream tu był upadek. A tak między nami popracuj nad formą, byś siły miał scierać się z patologią.
Jak możecie to napiszcie co tam Pantocrator płakał, bo siedziałem na naszym czacie, a ten pod streamem sie chrzanił.
Czekam na patcha, po walkach z Mattem zachciało mi się na nowo grać, jest jeszcze bardzo dużo do wykrzesania z tej gierki.