Jak dla mnie schab obok Kenshiego jest chyba najbardziej dopracowana postacia. Juz nic nie trzeba przy nim robic.
IMHO Sub jest kompletny, nic bym u niego nie zmienił, może mały buff w postaci armora w EX Slide żeby poprawić jego beznadziejny wake up game.No i 32% to wcale nie jest mało, powiedział bym że standardowe obrażenia.
Armor na ex slide to bardziej nerf niz buff ;]
Ja bym uzyl tez paska do wygrania pojedynku na projecty, gdy masz pewnosc, ze wygrasz walke.
Oj, nie zaczynajcie znowu dyskusji o pasku, please...Cytat: OnizukaPM w Sierpień 04, 2011, 14:38:36 Armor na ex slide to bardziej nerf niz buff ;]How come? Slide ma przejeżdżać pod projectile'ami ale nie od pierwszych klatek, armor dawał by w takiej sytuacji 100% gwarancję.
Czy teleporty z armorem rozwalaja ice clona? Nie chce mi sie sprawdzac a pewnie macie to obcykane
Ha, no to mam latwiej mimo wszystko z Subem. Troche sie balem sytuacji z klonem pod twarza przy scianie,ale wezmie sie pare kulek na blok i mozna robic paskowe tele.
Ale z drugiej strony jak sub stoi w klonie, to po co robic teleporta jak mozna porpostu przeskoczyc? o.O'
Chyba ze tak. Ja jestem zlym piratem i nie mam online. Jakbym byl u Maniora albo Nevana to chetnie, dam znac jakby co. Ale to i tak moze byc niezbyt wymierne, bo robie totalne maxy kung lao z masa dashy w srodku i raczej mi one nie wyjda :/.