Oto i finał:
http://www.youtube.com/watch?v=ykBDw8J7INs&feature=g-upl&context=G24759d8AUAAAAAAAAAAJakość nie jest może idealna, ale filmik płynny i widać co się dzieje więc myślę, że nie ma powodów do narzekań.
Co do konwentu to pozdro dla Di za emocjonujące walki w SC IV (i inne, już mniej emocjonujące, w pozostałe tytuły
), Gagarina i K' za towarzystwo i mile spędzony czas (nie licząc freeplay'ów w T6, które nie były miłe
), Serfera za fighty w teczkena oraz organizatorów (Furb, Gaawa, Hate jeśli niczego nie pomyliłem) za zorganizowanie całej masy turniejów oraz załatwienie całkiem spoko nagród (jak na konwentowe realia ^^). Fajnie by było jakby następnym razem (jeśli znowu coś będziecie robić) udało wam się załatwić lepsze TV bo trochę śmiesznie to wyglądało, jak w tej drugiej ("casual'owej") konsolówce grali na wypasionym sprzęcie, a w naszej "pro" trochę gorszym sprzęcie (dyplomatycznie mówiąc ^^). Oczywiście pozdrawiam też wszystkich pozostałych uczestników, nie wymienionych z nicka/imienia oraz idola tłumów JJ'a ^^".
PS. Specjalne pozdro dla Gagarina za zajęcie miejsca na podium przy użyciu Taki i paru ciosów (nie wiem jak Ty to zrobiłeś ^^).