Autor Wątek: xGameCenter Challenge - Tekken 6 - Dąbrowa Górnicza - 14.05.2011  (Przeczytany 73235 razy)

Furb

• [Warszawa]
  • Hero Member
  • *
  • Kept you waiting, huh?
    • Email
  • PSN ID: FurbPL
Odp: xGameCenter Challenge - Tekken 6 - Dąbrowa Górnicza - 14.05.2011
« Odpowiedź #285 dnia: Maj 18, 2011, 20:02:09 »
A ja proponuje wrocic do tematu turnieju. Czekamy na zdjecia i wiecej filmow. Tyle osob cos tam nagrywalo i pstrykalo i nigdzie tego nie ma. Robilismy zdjecie grupowe i tez go nie ma ;x.

HiKrush

• Hero Member
  • Bagiety już jado
  • PSN ID: HiKrush
  • Steam ID: HiKrush
  • Użytkownik jest na liście obserwowanychObserwowany
« Odpowiedź #286 dnia: Maj 18, 2011, 20:04:32 »
Otóż to. Ja od siebie wrzuciłem wszystko. Wiem, niewiele, ale grup nie ma co kręcić, a z drabinką jakoś tak wyszło, że się zapomniało, sorry, my bad.
- To się nazywa obłęd.
- Wszystko się jakoś nazywa, wybierz sobie.

dante84

• TLT
  • Sr. Member
  • *
    • Email
  • PSN ID: sorrow_jp
« Odpowiedź #287 dnia: Maj 18, 2011, 20:20:28 »
Foty wrzucałem wcześniej ( na jakiejś 14/15 stronie). I  Filmiki też już wszystkie poszły.  Olga nagrywała wiele, finał nagrywał ktoś kamerką, a grupowe mają chyba chłopaki z xGameCenter.

Frizen

• Moderator forum
  • Hero Member
    • Email
« Odpowiedź #288 dnia: Maj 18, 2011, 20:52:50 »
Bardzo dobrze, że Frizen przegrał, niech nie myśli sobie, że może grać wygrywać w 3 bijatyki naraz : G
Oj tam oj tam sie noga powinela :D Troche przestaly sprawiac taka frajde jak na poczatku zwyciestwa w PL, wiec teraz pod ostrzal idzie wysoka lokata na turnieju w lipcu. Po obejrzeniu filmikow z TTT2, jest to chyba ostatnia rzecz, ktora mnie motywuje zeby jeszcze w tego Tekkena grac. W koncu Polacy musza obronic tytul Gajdy ;)

Dawac zdjecia!
"People live their lives bound by what they accept as correct and true. That's how they define "reality". But what does it mean to be "correct" or "true"? Merely vague concepts… their "reality" may all be a mirage. Can we consider them to simply be living in their own world,shaped by their beliefs?"

Solo

• Administrator
  • Hero Member
    • Email
« Odpowiedź #289 dnia: Maj 18, 2011, 20:57:43 »
To wybiore sie w koncu na turniej, cobys nie mial top3 nawet to Ci szybko chec wroci ;- p niuchaj tam jaka bedziesz mial grupe, to sie zrobi odpowiedni trening przed turem.

Tokis_TLT

• TLT
  • Sr. Member
  • *
  • PSN ID: Tokis_PL
« Odpowiedź #290 dnia: Maj 18, 2011, 22:35:44 »
Tokis, ale Ci się manual poprawił, ho ho.
Lol, traktuję tą wypowiedź jako żart. :) Manuala to ma Gajda, Ty i Frizen, ja odstawiałem na turnieju kaszankę, co drugi juggle nietrafiony, zamiast wślizgu FC d+3, podczas gdy Adrian wykorzystywał każde combo i ścianę. Poza tym grałem na cudzym padzie i mi czasem zamiast BD wychodził skok. :P Lol, no nic, mówiłem - z fartem, ale się udało, jakby Frizen karał mi wszystko jak potrzeba i schylał się gdzie trzeba to by mnie rozwalił bez pierdnięcia, tyle.

Szkoda, że się nie zachowała pierwsza seria finałowa, bo tam też były grube emocje. Mam wrażenie, że nagrywał Piotrek ze sklepu, Młody, potwierdź jak możesz.

Frizen, jedź do tych Niemiec i pokaż styl, w Polsce już i tak wygrałeś chyba wszystko co się da! :)

Szyper

• Bezkitu Team
  • Sr. Member
  • *
« Odpowiedź #291 dnia: Maj 18, 2011, 23:23:17 »
To nie był żart, robisz wszystko co trudniejsze Lawem. W DR może tego nie pokazywałeś, bo nie było tam trudnych akcji do Lawa. Przynajmniej wydaje mi się to trudne co widzę, ponieważ rzadko kiedy widziałem żeby ktoś miał taki dobry rate ;]
Co do Bd, to popraw tylko movement jeśli manual Ci podskoczył :P. Przy TTT2 może się przydać ;]

olgotka

• TLT
  • Full Member
  • *
  • PSN ID: olgotka
« Odpowiedź #292 dnia: Maj 19, 2011, 03:37:03 »
Soróweczka, że dopiero teraz, ale nie miałam czasu, żeby wcześniej usiąść do tego. Ci co chcieliby fotki mogą się przeliczyć, bo nie ma tego dużo, ale kilka fajnych się znajdzie, no i są 3 grupowe więc zawsze to fajna pamiątka. Tutaj link do zdjęć:

https://rapidshare.com/files/1909243163/xGameCenter.rar

Jeśli chodzi o filmiki to mam tylko kilka, bo w tajemniczych okolicznościach reszta wsiąkła, włącznie z finałem :( Mam nadzieję, że ktoś inny nim dysponuje w całości..

Dante vs Gajda: http://www.youtube.com/watch?v=LBRK9OAnwnM
Ja vs Muflon: http://www.youtube.com/watch?v=J4I9tfnL4CI
Tokis vs Dante: http://www.youtube.com/watch?v=B6Wb_wWD1Tk
Tokis vs Womb Raider: http://www.youtube.com/watch?v=-zCMJFWSTDE
i słodki bonusik: http://www.youtube.com/watch?v=lucKdJGO0cA

Ok. to teraz wypada ładnie podziękować organizatorom. Turniej przedni, przebieg rozgrywek mega sprawny, wszystko dopięte na ostatni guzik i zgodnie z planem, nagrody pocieszenia w postaci plakatów, brawo! Dzięki również za dobry after, fajna miejscówka, świetni ludzie, gry i zabawy hehe :D no po prostu idealnie!

Młody, jesteśmy ci strasznie wdzięczni za przygarnięcie pod swój dach i poranną eskortę na miejsce odjazdu. W sing stara cię jeszcze dorwę kiedyś na ostateczny rozrachunek, więc już się możesz bać ;P A no i masz zagrać w następnym turnieju!

Pysio, mimo wszystko dzięki za możliwość noclegu, fajnie, że jednak zostałeś z nami a ławeczke na osiedlu sobie jeszcze odbijemy kiedyś :) Penis bezcenny, a z kolejki do komory gdzie „się wszyscy podusimy” to nie mogę do tej pory :D

Tokis, Velur, Dante, Adaś, Koko, Nevan , dzięki za support w walkach, wiem, że dałam ciała, z mojego występu można wyciągnąć tylko jeden wniosek: AlkoOlgotka następnym razem przynajmniej grupy gra o kawie lub Muszyniance… a potem ewentualnie ulega melanżowi, choćby Nevana spotykała na każdym kroku ;P Z tego miejsca pozdrawiam serdecznie Veluriana, nasz pojedynek w grupie do te pory przyprawia mnie o orgazm  ;D Aleksander, mam twojego fanta z Anną, bo go zgubiłeś a ja tak o niego walczyłam :P I przypominam, że przegrałeś w sing stara flaszkę, którą musisz ze mną wypić, a później ze mną zagrać w Tekkena i plakat jest twój :]

Ekipa z Limanowej City , cieszę się, że w końcu was poznałam. Udało mi się zagrać tylko z Gordafem i Dzikim, czekam na następną okazję, żebyście mogli mnie zbić wszyscy. Maga, oby tak dalej, masz dobrą ekipę, oby chęci nie zabrakło i będzie świetnie :)

Gratulacje dla całego podium, w końcu Tokisek pierwszy, należało mu się :* Nie wiem co się tak dziwicie, nie chcę pisać „a nie mówiłam?”, ale mówiłam już wielokrotnie, że z Rupertem żartów nie ma :) Frizen, fajnie cię było lepiej poznać na afterku, zapamiętam sobie dobrze twój "szczyt recyclingu" :D

Żeby nie przedłużać – zajebisty turniej, 10/10! Mam nadzieję na kolejną edycję i strasznie was wszystkich lubię ludziska! Warto było baty dostać kolejny raz, aż się chce więcej :)
« Ostatnia zmiana: Maj 19, 2011, 04:33:20 wysłana przez olgotka »

dante84

• TLT
  • Sr. Member
  • *
    • Email
  • PSN ID: sorrow_jp
« Odpowiedź #293 dnia: Maj 19, 2011, 08:24:43 »
Olga dzięki za nagranie tej walki z tokisem:) nie sądziłem że grałem aż tak słabo :( no nic teraz znowu czas na trening >:P Do następnego turnieju.

AKI_WROC_PL

• Learn to fly
  • Hero Member
  • *
  • ..........
  • PSN ID: AKI_WROC_PL
« Odpowiedź #294 dnia: Maj 19, 2011, 13:15:35 »
Fajna ta Maga :)
Jak to mówią, fajna, tylko cycki ma małe. ;)

Ej ludziska, nagrywał ktoś walkę finałową? Możecie wrzucić? Jakieś zdjęcia, coś?
Proszę bardzo: http://www.youtube.com/watch?v=MavQ1nICgyo&feature=channel_video_title - niestety to nie całość, tylko mniej więcej od momentu, jak Frizen zmienił postać na DJa.

Ważne aby były jędrne.

Pychu

• Sr. Member
  • Czy koń może założyć firmę?
    • Łukasz Pych Youtube Music Channel
  • PSN ID: MaDDOGPych
  • Użytkownik jest na liście obserwowanychObserwowany
« Odpowiedź #295 dnia: Maj 19, 2011, 14:56:14 »

Pysio, mimo wszystko dzięki za możliwość noclegu, fajnie, że jednak zostałeś z nami a ławeczke na osiedlu sobie jeszcze odbijemy kiedyś :) Penis bezcenny, a z kolejki do komory gdzie „się wszyscy podusimy” to nie mogę do tej pory :D

MASZTALERZ! O_o
A MOŻE WARTO UWIERZYC?

amok

• Jr. Member
  • **
  • PSN ID: amok_amk

olgotka

• TLT
  • Full Member
  • *
  • PSN ID: olgotka
« Odpowiedź #297 dnia: Maj 19, 2011, 16:31:18 »
Jeeeeej Amok dzięki za nagranie tej mojej walki z Velem, jestem ci dozgonnie wdzięczna ^-^
Podałeś w poście powyżej 2 razy tego samego linka, ta trzecia walka jest tu:
 http://www.youtube.com/watch?v=jz4XF6CVe-g&feature=mfu_in_order&list=UL

amok

• Jr. Member
  • **
  • PSN ID: amok_amk
« Odpowiedź #298 dnia: Maj 19, 2011, 16:59:10 »
A no wybacz :) pomylilem sie ;) ale ogarnelas i jest i trzecia walka :) finaly jak znajdziemy i ogarniemy to tez beda ;) bo gdzies mamy ;)

sneer92

• Newbie
  • *
« Odpowiedź #299 dnia: Maj 20, 2011, 00:00:06 »
Siema wszystkim :) jestem ze śląska a konkretnie to z rudy śląskiej.Dziękuję wszystkim z którymi grałem w grupach oraz na freeplay'ach :)