Nie bardzo rozumiem, czemu argumentujesz wprowadzenie ograniczeń dotyczących avatarów i sygnatur mówiąc o tym, że to przeszkadza nowym użytkownikom. Nikt mi się nigdy do tej pory nie skarżył, że miał problem z zaaklimatyzowaniem na forum poprzez nasze, jak to ująłeś "specyficzne poczucie humoru". Nie bardzo też rozumiem, czemu adresujesz takie zarzuty tylko do Tekkenowej części forum nakazując TLT wycofanie się do własnego działu albo dywagując w poście poniżej
Mój przykład, jak i wielu ludzi narzeka na jego beznadziejne sygny. Nic one nie wnoszą, no chyba że kogoś śmieszy słówko "fuck" albo jeden z najstarszych gifów świata, gdzie to murzyn przewraca się na bieżni. Gdyby ktoś inny, nie z sceny Tekkena, się tak zachowywał, to napisałbym o nim, jednak większość awantur i prowokacji wywodzi się właśnie ze sceny Tekkena. Wymień mi przynajmniej jedną osobę, która tak spamuje jak Slon i nie jest ze sceny Tekkena. To wam nigdy nic nie pasuje, zawsze narzekacie i zawsze się kłócicie, nawet o głupoty. Nikomu nie karzę się wycofywać, mówię tylko, że to forum publiczne i nieważne, ile jest tutaj użytkowników, kultura musi być, nawet jeśliby byłoby nas tutaj trzech. A jeśli komuś nie pasuje to na forum, to niech koncentruje swój spam w swoim dziale, które widzą tylko nieliczni.
co by to było jakbyś dwa dni ze Ślepym miał w realu spędzić (którego zresztą jak sam napisałeś - nie znasz) - dla mnie to w ogóle bzdura totalna takie hipotezy.
Racja, to tylko przypuszczenia, ja nie piszę, jaki on jest, bo go nie znam, tylko tak podałem go jako przykład.
Co w realu też byś go zmusił do podpisania regulaminu, inaczej by nie mógł z Tobą przebywać? To konto wtedy też musiałby sobie skasować?
Wybacz, ale nie trzymam się z takimi ludźmi, więc nie musiałby podpisywać żadnego regulaminu. Do konta ma prawo jak każdy, ale musi przestrzegać regulaminu jak każdy. No i jest to człowiek dorosły, więc powinien wykazać trochę kultury.
Myślę, że tutaj nie chodzi o dobro ogółu tylko interes jednostki.
Mówisz to ty, ten, który jest tutaj modkiem. Liczą się dla ciebie jednostki? Jeśli tak, to sorry, ale nie ta posada.
Nie róbmy z igły wideł. http://megaslownik.pl/slownik/polsko_angielski/111532,nie+r%C3%B3b+z+ig%C5%82y+wide%C5%82
Nevan, nie wiem, czy wiesz, ale większość słowników jego robiona przez zwykłych użytkowników, więc nie wolno im wierzyć na sto procent. Proponuję ci polegać wyłącznie na takich serwisach, gdzie to wszystkim zajmują się osoby wykształcone, a nie tam pierwszy lepszy użytkownik kompa. Mowa tutaj o PWN:
http://poradnia.pwn.pl/lista.php?szukaj=wid%B3y&kat=18Nevan nie zrozumiał mojej prowokacji lub czuł się w obowiązku mnie upomnieć ale jeśli chcesz wiedzieć to cię oświecę ...
To forum jest dla mnie jak czat z znajomymi bo to żadne forum gdzie jest 50.000 tyś ludzi ale 100 i 80% z nich znam i szanuję z czego 3/4 było u mnie na imprezach, zlotach i eventach.... wraz z TLT staramy się ciągle budować coś nowego a ja staram się nie pozwalać na rzeczy moim zdaniem niesłuszne ... skoro wielu z moich przyjaciół i ja sam nie jestem zadowolony z pewnych rzeczy to a w przeciwieństwie do niektórych osób myślę szybko i działam szybko dlatego napisałem tamtego posta dla prowokacji bo chce działać i działam, jak nie znasz takich osób jak słoniu aka bażant aka ślepy to nawet nie zaczynaj tematu bo mnie skręca w kiszkach ( i nie tylko mnie) kiedy zakładasz że byś z nim nie wytrzymał, ja ci powiem że wolał bym jeden jego post od 1000 innych i to też nie tylko moje zdanie..
Nie wiem co ty masz do mnie i TLT ale jak na globala to twoja wypowiedź o tobie dobrze nie świadczy, nim następnym razem napiszesz o kimś/ o jakimś teamie coś to zapytaj się np. Di kim on jest bo mało osób więcej serca wkłada w to forum co połowa osób które potępiacie a tępicie bo nie znacie, my się znamy więc gadamy z sobą jak chcemy, a jak ci się nie podoba to nie wchodź na tematy np. tekkena , jak chcesz zmienić i poznać to zapraszam do łodzi a okaże się że dawno nie byłeś w tak dużym błędzie.
Zastanówcie się czy dawanie zbyt dużych narzędzi adminom nie da im okazji do wyżywania się i wyładowywania swoich emocji bądź po prostu tępienia kogoś bo kogoś nie lubią bądź nie podzielają jego poglądów.
"nie miałem nigdy dziewczyny to za karę skasuję emotioniki oralne"
to żart ale serio tylko gdzieś zawsze trzeba mieć balans bo czym większa siła i władza tym większy jest i obowiązek i pokusa z jej skorzystania ...
Ty chyba nie wiesz, co to jest forum publiczne. Co z tego, że 3/4 to twoi znajomi, skoro 1/4 nimi nie jest, myślisz, że jeśli tak się sprawy mają, to możesz sobie pisać, co chcesz? To właśnie dla tych 1/4 powinieneś zmienić swoje podejście, bo imo oni są dla rozwoju sceny najważniejsi. Podałem przykład Slonia, nic miałem go zamiaru obrazić, czy mówić, jaki jest, bo go nie znam, ale podałem go tutaj, bo to właśnie on spamuje na forum jak szalony. Nic złego nie napisałem o tobie, ani o TLT, tylko mówię wam, jako modek mam takie prawo, że musicie przestrzegać regulaminu, czy się wam to podoba, czy nie. Koniec kropka. Nikogo nie tępię za to, czy go znam, czy nie, oceniam go tylko jako użytkownika tego forum, bo mam tutaj taką, a nie inną rolę i to należy do moich obowiązków, żeby pilnować ładu i porządku. Nigdy w życiu nie powiedziałem niczego złego o kimś, kogo nie znam. Jeśli zaś obraziłem albo wkurzyłem Slonia, to przepraszam, bo nie taki był mój cel. Gadacie ze sobą? Proszę cię, co chwilę wynikają jakieś kłótnie o pierdoły. Prowokujecie się w każdym momencie, kiedy to tylko możliwe. Dla mnie, jako modka, jest to irytujące, bo za każdym razem muszę działać, a czy jest to w dziale Tekkena, czy gdzieś indziej, to mnie to nie obchodzi, bo mam prawo wszędzie działać, bo takie dostałem prawa. Poza tym to mój obowiązek. Emotki zostały skasowane, bo takie było życzenie sił wyższych i wy, jako zwykli użytkownicy, powinniście się z tym pogodzić. Co do odbijania po dostaniu władzy... Wybacz, ale nikt mi za to nie płaci, robię to z własnej, dobrej woli, więc nie mam zamiaru się tutaj spinać i wariować, robię tylko to, co jest moim obowiązkiem.