Doszedłem do wniosku, że Super Skrull jest jedną z najgorszych postaci w tej grze. Przykro mi to mówić, ale coraz bardziej zastanawiam się nad wyrzuceniem go z mojego teamu :/ Słabe normalne, aż prosi się żeby standing H było overheadem O_o na postaci rashujące elastic slam praktycznie nieskuteczny. Brak możliwości cancelowania hypera za pomocą x factor żeby wydłużyć dmg. Mało przydatny dash, brak możliwości nabicia levelu i kontynuowania combosa po wielu sytuacjach. Nie widać żadnego gracza na scenie, który pokazłby czy rzeczywiście można ugrać coś tą postacią. Jak na character który potrzebuje mieć nabity hyper, aby zadawać porządny dmg to słabo sprawdza się w tej roli.
Jedyna nadzieja na sprawdzeniu jego resetów, które zamieściłem w dziale "Dla początkujących". Jeżeli rzeczywiście się sprawdzą w walce to jest dla tej postaci nadzieja, bo w treningu to wszystko pięknie wygląda. Dam jeszcze tej postaci szanse, bo nie widzę na razie innej na tyle klimatycznej żeby wpakować ją do mojego teamu jednak coraz bardziej myśle nad złożeniem sobie zespołu, który będzie dobrze współgrał.
Co prawda w ostatnich dniach znalazłem dużo ciekawych rzeczy, które współgrają u mnie w teamie i może jak je wymasteruje to będę zadowolony jednak patrząc się na to co prezentują inni gracze tworząc teamy trochę czuję się na gorszej pozycji :/