No nie wiem. Mi się ta nowa skórka zupełnie nie podoba. Na małych rozdzielczościach wygląda brzydko: http://img46.imageshack.us/img46/3163/clipboard02mb.jpg
Rozwijanie kategorii trzeba usunąć.
Na dodatek nigdy nie byłem zwolennikiem takiego ustawienia newsów, tj. dodatkowo w rzędach - strona traci przez to na czytelności, gdy ktoś chce wejść i zobaczyć, czy pojawiło się coś nowego.
Inna sprawa - gdzie są widoczne komentarze? :/ Wchodzę np. TUTAJ i ich nie widzę...
Poprzedniej skórki nie usuwałeś...?
MInimalizm (najlepiej w kolorach pastelowych) ma swoje plusy, ale nie przyciagnie nowych userow na scene: ).
Moim zdaniem strona nie przyciągnie tym bardziej, jeśli będzie nieczytelna.
ja się pod tym podpisuję.
takim plusem teraz jest wyszukiwarka, chyba wcześniej nie było
i też chyba wcześniej nie było białych ramek wokół facjat postaci po kliku na 'Tekken 6', ale to akurat ładnie wygląda
nawet z początku trudno się było połapać - klikam na 'tekken' pod headerem, a tam newsy z tekkena, z kolei jak najechałem myszą na 'tekken 6' nad headerem, to rozwinęła się lista, która ma kilometr, poza tym mam monitor 4:3 i hmmm lekko chaotycznie wszystko wygląda.
reasumując - niby ładne i pro, ale straciło na czytelności.
ogólnie to pewnie też kwestia przyzwyczajenia się, ale po prostu takie mam odczucia na chwilę obecną