Siema ;]
mimo, że już minęło kilka dni od Tawerny to chciałbym ją podsumować.
Jestem bardzo zadowolony z wyprawy do Wrocławia. Miasto bardzo mi się spodobało. Trochę słabo jest pooznaczany i gdy postanowiliśmy z Furbem i Namu pojechać komunikacją miejską to się pogubiliśmy xD Ale Wrocławianie nam chętnie pomogli.
Turniej był dobrze zorganizowany. Tawerna posiada niepowtarzalny klimat. Lokal sam w sobie jest niezły. SUPER ZAPIEKANKI i dobry browar
! Szkoda, że nie zostałem dłużej, ale z chęcią przyjadę tu jeszcze raz.
Zajman - Świetnie poradziłeś sobie z ogarnięciem dwóch turniejów. Fajnie, że grasz Hworangiem - nie często mogę pooglądać jak ktoś nim dobrze młóci :p Zacznij nagrywać Audiobooki, masz złoty głos zbijesz majątek
Tundra - Wielkie dzięki za zaproszenie! Fajnie się u Ciebie grało i ta śliwowica
Gratuluję wysokiej lokaty! musimy jeszcze pograć ;P
K' - Cieszę się, że udało mi się Ciebie poznać
Super sie z Tobą gada i masz mega skilla. Mam nadzieję, że stick przestanie robić Ci kaprysy.
Bezel - Potężny Jack. Zapewniłeś mi najbardziej stresujący pojedynek. Poza tym fajny z Ciebie koleś
Musisz wpaść do W-wy na granie ;p i pifko
Spike - fajnie było się znów spotkać, dzięki za spary i pogawędki ;] Szkoda, że wyjeżdżasz na tak długo xD ale powodzenia
Rupert - dzięki za spędzony czas, gratuluję też osiągnieć na turnieju :] Twój Miguel zgarnia wszystkich łapą ;p
Komandos - fajnie się walczyło w streeta :] Muszę z Tobą pograć więcej na Baeka, bo tej postaci zawsze się najbardziej obawiam
Avi - fajnie, że wpadłaś. Może się spotkamy niedługo na jakimś konwencie
PePe - Yo, fajnie było poznać. Super się grało w streeta
Szkoda tylko, że tak krótko się widzieliśmy ;]
Koko - niezłe masz gadki ;p fajnie się grało ;] mimo, że tyle gram z Paulem to nie udało mi się wiele ugrać - Good job!
Młody - fajnie, że się wybrałeś turniej ;] dzięki za walki. Do nastepnego
Tokis - trzymasz poziom ;] muszę więcej z Toba także pograć, bo po prostu nie mam pomyslu na grę z Tobą:D
Miaranko - świetna Asuka, żałuję tylko, że tak mało pograliśmy ;]
Furb, Di - dzięki Furb za wspólny wyjazd i towarzystwo
Musimy ćwiczyć i następny tur jest nasz muahaha xD Tobie Di wielkie dzięki za rady. Uświadomiło, mi to przy okazji jakie mam braki w myśleniu w trakcie walki.
Dzięki wszystkim i Do Zo!