Pomimo, że juggle sa już na backdashu i jest ich całkiem sporo, chciałbym dodać coś od siebie.
f,f+1+2 - juggle podany jest za trudny wedlug mnie i zbyt randomowy, jest duzo bezpieczniejsza wersja, ktora kroi tylko troche mniej dmg.
f,f+1+2, d/f+1, b+4,4 B! b+3,2,2 68dmg. Jest to juggle ktorego nie da sie praktycznie zepsuc, siedzi zawsze, nawet w male postaci (tylko w Pande nie siedzi)
Po Deathfistie najlepiej zrobic - dash, b+3,2, b+4,4 B! b+3,2,2 76 dmg (nie siedzi w Pande)
Swoja droga, odradzam robienia juggli w ktorych jest b+3,2 a potem f,f+1. Z tego co widzialem w walkach najlepszych Jackow, albo tego nie robia, albo bardzo malo. Oczywiscie jest to do zrobienia, nie jest to jakis hardcore, ale w walce turniejowej wole zrobic cos co mi wejdzie na 100%. W sumie tylko po f,f+1+2, ta wersja kroi troche wiecej dmg, bo 7. Natomiast w innych jugglach roznica wynosi prawie nic wiec nie warto.
Po f,f+2 mozna robic u+1+2, f,f+1 B! dash, N, f+4, b+3,2,2 84dmg lub f,f+2, u+1+2, u+1+2, b+4,4 B! b+3,2,2 84dmg Sa oczywiscie sijniejsze juggle, ale te wydaja mi sie najbardziej grywalne do versusa. Zwazywszy ze tak naprawde, Jack ma tylko dwie glowne wybitki, d/f+2 i ws+1. Gdzie d/f+2 zdecydowanie jest uzywane najczesciej. A ze po d/f+2 i ws+1 dosc latwo sadzi sie najlepsze wersje, to lepiej przy wybitkach niszowych, ktorych uzytecznosc jest znikoma sadzic juggle pewne.
d/f+2, 2, f,f+1 B! dash, N, f+4, b+3,2,2 67dmg
ws+1, f+4, f,f+1 B! dash, N, f+4, b+3,2,2 82dmg
Co do juggli na Pande, praktycznie nie znalazlem nic konkretnego na nia. Oprocz tego ze ma sie wiekszy margines bledu, to mozna sadzic lepsze juggle nie obawiajac sie ze sie je zepsuje. Jedynie po debugerze przy scianie siedzi lepszy juggle w Pande niz w inne postaci. debuger, ws+4, d/b+1,1,1,2 (trzecia 1 wifuje i zamiast tego trafia 2) 71dmg.
czasami trzeba zrobic wiekszego dasha po boundzie, bo przez jej krotkie nóżki druga 2 z b+3,2,2 lubi nie siadac. Jesli ktos ma jakies konkretne juggle na Pande lub Marduka to piszcie, ja na razie nic nie znalazlem i ogladajac walki Koreancow, zobaczylem ze czasami sytuacyjnie sadza jakas lepsza sciane. Ale ogolnie juggle robia te same.