Po pierwsze nevan mógłbyś chociaż podać swój cios, po drugie nie oczekuje, że cokolwiek zrozumiesz, po trzecie jak czegoś nie czytałeś to wypowiadanie się na ten temat jest niezbyt mądre a po czwarte weź mi nie groź już. Ciągle mi wygrażasz tym banem i się czepiasz, moderator to nie gestapo a ty ewidentnie tego nie rozumiesz. Nie nadużywaj pozycji moderatora. Ewidentnie przy każdej okazji się mnie czepiasz, wysyłasz mi PMki z pogróżkami, zachowujesz się niepoważnie. Jak masz jakieś kompleksy to nad nimi popracuj i nie mieszaj w to innych ludzi. Dla mnie ten temat jest fajny, ludzie się wypowiadają, są różne ciekawe opinie ale jak widać zawsze znajdzie się ktoś próbujący fajne inicjatywy zniszczyć. Szkoda.
Nie wyjeżdżaj mi tutaj dzieciaku z nadużywaniem władzy, daj już pokój tym nędznym prowokacjom bo dalej na tym nie zajedziesz jak już zajechałeś. Sam zamysł może jest i ok, ale oprawa w postaci sformułowania w temacie tak ciężkostrawna, że się nóż w kieszeni otwiera.
Nie groziłem ci niczym na pm od dawien dawna, a na forum tylko rzetelnie ostrzegałem, więc daruj sobie pomówienia.
A dla jasności, za akcje poniższego pokroju też będą rozdawane warny w temacie które ja moderuję:
- próby prowokacji
- pomówienia
- obrażanie innych użytkowników.
Radzę wziąć to sobie do serca, i nie jest do groźba tylko instrukcja korzystania z tego forum. Nie podoba się - to goodbye.
I nie odpisuj mi nawet.
Od innej strony, moim ulubionym ciosem w całym Tekkenie jest łokieć Anny (qcf+1, bo ma dwa, drugi to qcf+2). Dlaczego?
- przewaga +1 na bloku
- wysoko wybija, umożliwiając juggle 90+ bez ściany
- ogromny priorytet, potrafi przebić praktycznie każdy cios w grze
- przedziwny tracking, niekiedy wybije nawet za plecy
- przyzwoita szybkość, 15f