Ja lubię praktycznie wszystko, co dla mnie jest tolerancyjne. Dobra, to było zbyt ogólnikowe :S Może, to czego słucham najczęściej...
Dobry punk to jest to co chyba kocham najbardziej. Ach, to mówienie przez nos 90% wokalistów... :p
Oprócz tego, to lubię posłuchać muzyki elektronicznej wszelkiego rodzaju. Electro, House, Dubstep, Dn'B, cokolwiek. W miarę mnie to kręci.
Lubię też sporą dawkę AltRocka jeżeli koncept i muzyka są przemyślane. Szczególnie kocham brytyjskie zespoły <3 Kasabian, Muse, Radiohead, Arctic Monkeys (chociaż to ostatnie to nieszczególnie lol)... wszystkich ich po prostu uwielbiam.
Nie gardzę też innymi gatunkami. Jeżeli ktoś mi coś zaproponuje i mi się to spodoba, to w mig chcę więcej :}
Oprócz tych genre, które wymieniłem, to zostają mi jeszcze takie zespoły jak System of a Down (dla mnie geniusz głosu Serja Tankiana = niemożliwość) czy nawet, przypuśćmy, zespoły z wokalistkami. Tak, jestem dziwny. :E Mówcie, co chcecie, ale ja stoję murem za pop-punkowym Paramore, Metric, czy The Cardigans.
To tyle, jeśli o mnie chodzi.