Na Lao sie zle odskakuje bo kamera nie wyrabia z centrowaniem z konca ekranu jak stoisz a zrobi teleport to go nie przeskoczysz. Sciana cie trzyma jak w kornerze. A prawda taka ze teleportu uzywaja jak ich zonujesz a zonujesz z konca bo w srednim dystansie zarobisz divekicka wiec generalnie nie da sie odskoczyc jak w przypadku teleporta scorpiona i wypłacic mu buta. Musze obadac skoki z punchem bo jakos umieja to karac prosy w ten sposob. Boja sie klona moze dlatego ci znikaja w połdystansie i mozesz odskoczyc.
Ermac nie do konca jest postacia defensywna tylko sami nieudolni gracze troluja nim od rozpoczecia rundy. Nabieraja dystansu aby kapic bo mysla ze tak trzeba. I trzeba umiec defensywe rozroznic od downienia. W przypadku Ermaca zazwyczaj mamy tylko downienie.
tele Cyraxa, CyberSub nie ma co porownywac do tele Kunga a co dopiero Raidena tam mozna haka a nawet czasem fullkombo wywalic (mi czasem udaje sie kolanko wsadzic i mam pełna akcje) bo animacja startupu jest wolniejsza i wyrazniejsza jak i czasu na reakcje duzo wiecej mozna sie zastanowic co zrobic juz jak sie zaczyna teleportowac a Raiden ci centralnie zza plecow wyrasta.
Ja bym nie liczył na zadne patche do czasu ukazania sie DLC. Gwarantuje ze spiernicza co najmniej 2 postacie z tych 4 i jak pojdzie patch to na nie. Poza tym Boon sam przeciez w to gra wiec na bank wie co jets przegiete tylko ma to w dupie. Wychodzi z załozenia ze prosy sobie poradza a casuale i nooby to własnie dlatego maja Raidena aby nim grac a nie przeciwko niemu
. Jesli do tej pory nic z tym nie zrobili to nie zrobia. Jakby usowac głupoty z tej gry to by niewiele zostało poza lifebarami:P