Więc widzisz Di, to już nie chodzi tylko o jego (ich) styl gry ale o charakter, czy tam coś. Mi właściwie to już wisi, ale sie nudze w szkole, więc udziele się w dyskusji.
A komentarze na temat tego czy wygraja sobie odpuśćmy bo znowu drama sie robi tylko w innym temacie, chociaż myśle, że jezeli Nevan z nimi trenuje i gra z nimi w tego mortala, to ma prawo komentować ich gre i ją oceniać. Pozytywnie lub negatywnie, jak ma do nich jakieś zażalenia to je pisze, to chyba normalne. Dodatkowo nie znamy poziomu innych finałowych graczy wiec nie powinniśmy zakładać że od razu przegra.
Wbiłam sobie na to forum gdzie Nanika z Volem piszą i tam jak widze hejting też jest więc to chyba norma, że po takim turnieju się hejtuje. To na wygranego to na białych rycerzy tych co przegrali. Ja po odpowiednich ripostach dałam spokój, bo po co trollować by trollować, ale po przeczytaniu tamtego forum brewka mi się podniosła.
Takie sprostowanie nie jestem "pro" jestem widzem i mówie to co myśle bo po co mam lizać dupe komuś jak mi sie nie podoba gra. Każdy ma swoją opinie btw Solo weź mnie oświec co oznacza określenie "Gekon" bo chyba nie rozumiem, a jak odnosi sie do mnie to chciałabym wiedzieć :3