Di-a wygrals kiedys recznik z Pokemonami?oh, ja tez taki chce!
Co do znizek to moge wam powiedziec tylko jak to sie oolnie ma z konwentami robionymi przez stowarzyszenie Animatsuri bo nadal czekam na tel od Rogera~~ ehh, wiem glupio mi ale nie moja wina, przepraszam.
Po pierwsze zawsze sa za to znizki trzeba to tylko wczesniej zglosic organizatorom i zaleznie od sprzetu oni PLACA za przyniesienie.Np czasami ktos przyniesie PS3 i monitor 32 i dostaje 25 zl w kieszen plus darmowa wejsciowka:) Zaley od sprzetu-orgowie zabieraja dany sprzet z domu delikwenta i odworza po konwencie spowrotem. ofc tak bylo dotychczas i nie spodziewam sie zmian
Co do nagrod to to stowazyszenie ma swoja walute konwentowa taka sama na wszystkie ich imprezy.i jak wygrasz jeden turniej to nie mozna sie spodziewac gwiazdek z nieba.Ale np jak Di sie uprze i wygra 3 moje turnieje to z kasy konwentowej jaka za to zgarnie moze wywlec calkiem dobra nagrode, sporo warta i ciekawa
No i Pepe z tym ze jak sa gry to MY innerworldem osobiscie je kupujemy z wlasnej kasy bo orgowie nie lataja za nagrodami tylko kupuja je ze stoisk na konwentach.A tam nie ma zadnych z grami na PS3 czy Xboxa