@szyper
Aris napisal po e3, ze ta gra jest bardzo podobna do BR, ale jest bardzo napalony i zaluje, ze tak szybko skonczyla sie mozliwosc gry. Ja odczuwam dokladnie to samo.
@rupert
Twoj gwarant po rzucie siedzi. Z d/b+1 robi sie normalnie takie same rzeczy jak w BR. Nowy cios - f,f+3. Wyglada jak b+3 dragunova. Jesli sie nie pomylilem to jest homingiem. Raczej niekaralny
@Cambion
Ten ziomek powiedzial, ze nie jest pewny czy to jest -15 czy -16, ale w kazdym razie jest karalny na wybitke.
@tenshi
Niestety nie moge sprawdzic wszystkiego tak dokladnie jak sobie zyczylas, bo nie ma po prostu takiej mozliwosci... ale:
- czy d+2,2,1 nadal jest naturalem? - Na 90% tak
- czy d+2,2,d+1 jest naturalem? jak karalne? - Na 90% tak, ciezko powiedziec czy karalne bo nikt tego nie zablokowal
- czy b+2,2 nadal jest naturalem? - Na 100% natural.
- przejdź do NSS (2+3) - czy robiąc d+2,2,2+3 możesz wyciągnąć miecz? (czyli przejść do postawy z mieczem?) - nie dalo rady sprawdzic
- czy 1+2 (KIN), 2 nada wysoko wybija? Jaką ma stratę? - Wybija wysoko, ale nie znam kary
- czy 1,2,1 (ostatni) przewraca na normal hicie? - Na 90% tak.
- czy b+2,1 wybija do juggla? - Wybija.
- jak się zachowuje d+1 na CH? - Nie mialem okazji sprawdzic
- Jakieś nowe ciosy z pozycji Bad Breath? (d/b+1+2). Pomashuj tam trochę
- ... nie mialem okazji
- czy jest przejście f,f+3~1+2? (przejście do KIN?) - @_@ jak wyzej
@Temat
Dzisiaj byl ciezki dzien do grania. Z rana bylo ok, ale znow wywalili ludzi wozac sie, ze sa VIP czy cos tam ~~"... Po powrocie bylo bardzo ciezko o ranie, ze wzgledu na ogromna ilosc ludzi (najwiekszy tlum do tej pory) jak i to, ze do maszyny dorwal sie "Doug" czy cos w ten desen. Gosciu ma najlepszego Paula obok Gen1ousa i Swaya jakiego znam. Po 22 wygranej z rzeczu babka przegonila go "bo za dlugo gral". Pozniej ktos wpadl na wspanialy pomysl aby zmniejszyc ilosc rund z 3 do 2 aby szybciej kolejka szla. Sprawdzilem pare nowych rzeczy dla Alisy (troche sie pospieszylem z ta czworka - wybija tylko na CH, ale to i tak ogromny buff) i jacka. Pozniej pojawil sie Harada z Murray'em i udalo mi sie go zapyta c o pare rzeczy, ale zostalem odeslany do community managera. Wiecej szczegolow wysle do Di za chwile. Nastepnie pojawil sie "francuski Devil", czyli chlopiec wszystkim znany z turnieju w ktorym bral udzial sunchip. Jak sie dowiedzialem ma 11-12 lat. Gdy zobaczylem co on wyczynia z tymi ludzmi to mi kopara opadla. Wprawdzie wygralem z nim pozniej dwie walki, ale pozostawia po sobie naprawde imponujace wrazenie. Co do samej gry to w sumie ciezko mi cos dodac wiecej. Super gra sie bez scian po byle jugglu. Taki wlasnie powinien byc BR. Grajac tak na zywca bez practice wiele rzeczy sie omija i przegapia.