Napiął ?
Ja jestem oazą spokoju. Pozwoliłem sobie jedynie skomentować to i owo.
@Snake - Niezłe nie ?
aczkolwiek. W sumie nie wiem czy jest inne wyjście, ale czy jedynym kryterium oceny będą turnieje ? No bo np. jak jakiś gość naprawdę dobrze sobie radzi w Tekkena. Grał z kilkoma osobami z forum, powiedzmy że ich łoił, jednak nie ma ani czasu, ani finansów aby sobie fundować wycieczki na turnieje, a jednak chciałby być w rankingu bo uważa, że dobrze w tego tekkena gra, no i kilka swoich kolegów rankingowców bije ładnie, a obecność na takiej liście będzie dla niego zaszczytem to chyba też powinien dostać jakąś szanse, inną jednak niż opinia osób postronnych, które z nim grały.
Poza tym, co do tego wavedasha, to czyż to nie jest movement ? A czy movement nie jest wyznacznikiem tego jakie kto ma umiejętności gry ?
@Zajman - Ok. Po przeczytaniu twoich kontrargumentów muszę się zgodzić
Fakt, masz racje. To jest najlepszy sposób na zbudowanie sceny.
Po prostu już się sprałem, czy wy chcecie zrobić ranking graczy w tekkena, czy ranking graczy poszczególnymi postaciami. Założyłem, że to drugie, i założyłem, że bez sensu jest umieszczanie 40 osób przy jednej postaci bo ktoś tam kiedyś nią zagrał na małym turnieju i udało mu się urwać kilka punktów. Zrobiło by się moim zdaniem za duże zamieszanie. Inaczej ma się sprawa, gdyby robić ogólny ranking graczy, wtedy czy to większy turniej czy mniejszy moim zdaniem, miało by to małe znaczenie. Gdyż, pojawia się informacja o jakimś turze no i albo jedzie jeden wymiatacz i sobie nabija licznik ;P, albo jadą za niim inni wymiatacze co by jemu to uniemożliwić i samemu urwać parę punktów.