bnb w Mortalu robiłem nie patrząc na ekran, timingi były tak proste, tutaj jest trochę inaczej.
Cytat: Manior w Grudzień 22, 2011, 13:11:13 bnb w Mortalu robiłem nie patrząc na ekran, timingi były tak proste, tutaj jest trochę inaczej. Ale 321 dash nj.P nie zrobiłeś chyba nigdy w walce (a przynajmniej nie widziałem), hue hue ;ppppppppppp
Różnica w porównaniu z Mortalem jest kolosalna. W KOTF trzeba robić wszystko idealnie w tempo i ekspresowo. Tak czy inaczej zajebiście mi się podoba to demo. Taki Street Fighter zupełnie mi nie podpasował.
Cytat: Taz_Thrash w Grudzień 22, 2011, 17:50:54 Różnica w porównaniu z Mortalem jest kolosalna. W KOTF trzeba robić wszystko idealnie w tempo i ekspresowo. Tak czy inaczej zajebiście mi się podoba to demo. Taki Street Fighter zupełnie mi nie podpasował.Poczekaj, aż zaczniesz triale robić, to ci się dopiero spodoba. Szczególnie, jak wybierzesz sobie ulubione postacie z całej 30tki, a nie tylko te z dema. Coś pięknego, a jak zacznie Ci to samo wychodzić w walce, to satysfakcja ogromna. W Kingu nie ma buforowania jak w Mortalu po prostu.
Sciagnalem NEST Kyo i Flame Iori - kurcze, fajne sa te postaci. Mam nadzieje, ze dodadza wiecej : )