Bo niedługo cała Polska będzie grać Larsem ;/
A to źle? Mi by taka sytuacja bardzo odpowiadała, nie trzeba byłoby się męczyć z pokemonami na turniejach i przegrywało by się przez umiejętności przeciwnika, a nie przez nieznajomość postaci.
Niech graja, moze wtedy sie ludzie przekonaja ze ta postacia nie jest wcale tak latwo wygrac.
No bez przesady, ja już bardzo mało gram w tekkena, ale coś tam sobie pogrywam Larsem i z pełną odpowiedzialnością mogę powiedzieć, że w rękach dobrego, cierpliwego i nie grającego na pałę gracza ta postać to jakiś absurd ;p
A prawda jest taka że tylko z 5 postaci odstaje od reszty, a i tak tylko trochę.
No ja bym się doliczył z osiem postaci - Bryan, Law, Zafina, Steve, Lars, Lili, Yoshek, Bruce.
@ Tenshi - porzucić Yosha bo niby jest słaby? Idziesz na łatwiznę. Może warto pomyśleć, co jest nie tak w mojej grze, co jeszcze można poprawić, a może kompletnie wyrzucić pewne jej elementy i poszukać nowych rozwiązań?
Może tak, a może rzeczywiście wina leży po stronie postaci. Dlaczego niby taka opcja nie wchodzi w grę? Granie słabą postacią to trochę samookaleczanie, obojętnie czy ktoś uważa wymasterowanie i granie low tierem za powód do dumy czy nie.