Hejka
Widzę że w gronie specjalistów moje wypociny nie osiągnęły sukcesu. Szkoda tylko ludziska, że komentarzy pod relacją nie zostawiacie, bo tak to sam muszę dokopywać się do "gniewu tłuszczy"
Bez bicia przyznaje że moja znajomość serii Namco jest czysto niedzielna (zwyczajnie lubię popykać sobie od czasu do czasu), a jeśli chodzi o kwestie organizacji turniejów to raczej zielony jestem. Pisałem tekst bardziej z myślą o podobnych mi n00bkach rzucając zwyczajnie swoje odczucia z imprezy. Mój błąd że nie wziąłem pod uwagę ekipy która w tworzy scenę polskiego Tekkena - mam nauczkę na przyszłość
.
Jestem początkujący w w zawodzie pismaka (newsy to bardziej moja broszka), a więc puki co zbieram doświadczenie i mimo wszystko wdzięczny jestem za przeczytanie relacji - nawet jeśli ją macie zamiar olać z góry na dół :-. Postaram się na przyszłość lepiej zapoznać z tematem, żebym później nie musiał dokopywać się tych co bardziej siarczystych opinii (tak ZajmaN, nie ukrywaj nienawiści tylko wyrzuć ją z siebie na gamikaze
).
Mam nadzieję, że przy okazji następnego turnieju nikt mi nie napluje do herbaty z tego powodu