Mam już nowego laptopa więc mogę coś napisać
Tytuł: "Dead or Alive 5 zostało oficjalnie zapowiedziane i zaprezentowane"
Treść: "Od dawna wyczekiwana (poprzednia część miała premierę ponad 5 lat temu!) bijatyka ze studia Team Ninja została wreszcie zapowiedziana. Będzie nosić tytuł Dead or Alive 5 (czyli bez niespodzianek) i ukaże się na konsolach XBOX 360 oraz PlayStation 3. Będzie to pierwszy od dłuższego czasu Dead or Alive na konsoli Sony, części 3 oraz 4 ukazały się tylko na XBOX'ie. Będzie to też pierwsza część w historii stworzona bez udziału legendarnego Tomonobu Itagakiego. Autorzy obiecują zrewolucjonizować, zastygły ich zdaniem, gatunek bijatyk 3D. Co z tego wyjdzie - przekonamy się w przyszłym roku. Zaprezentowano także gameplay z wersji pre-alpha. Należy jednak uwzględnić fakt, że japońscy twórcy mają zwyczaj pokazywać gameplay dopiero gdy dany tytuł jest już w zaawansowanym stadium rozwoju. Jest duża szansa, że finalny produkt nie będzie się wiele różnił.
www.gamersyde.com/news_tgs_dead_or_alive_5_unveiled-11891_en.htmlPS. Nie edytowałem poprzedniego posta, ponieważ wtedy byłoby bardzo ciężko zauważyć, że coś nowego pojawiło się w temacie.