co do części - klepie na JLF od początku i mam cały czas tylko jednego (5 lat) - wystarczy smarować od czasu do czasu tą białą półkulę z dziurką
Wilku instagram that joint - poka o co chodzi bo chetnie bym sticka nasmarowal przy dziurce (0_O) - czym smarujesz? wd40? gesi smalec? pokaz na zdjeciach gdzie tam konkretnie to nalozyc to chetnie sprawdze bo stick zardzewial troche
WD 40 nadaje się do łancuchów(czyt. metalowych elementów)
Najlepiej spełnia się wazelina techniczna, gdyż nasze elementy są plastikowe (ew. plastik z domieszką ;p )
Wilku: Owszem stick wygląda jakby przeszedł obie Wojny Światowe i ogólnie ma chyba 7 lat (mowa o budzie), i właśnie o to mi chodzi....Nie picuje,nie mydle oczu tylko sprzedaję tak jak jest i mówię, że działa na 100% i, że części są dość świeże. Czyli ludzie wolą jak im się zamydli oczy czyt. Zmienić kulkę gałki na inną(chyba w szufladzie się jeszcze gdzieś tam wala),dorzucić byle jakiego arta 5zł(na papierze kredowym jakość niemalże jak na papierze fotograficznym który kosztuje 5x tyle ;p). Kupić sklejkę za 5zł z ciastoramy (żeby nie było "ciemnej strony mocy" widać na sticku
I napisać, że "buda prawie nie śmigana". "Panie,stolarz płakał jak sprzedawał" i tym podobne bzdety ? Heloł ludzie sprzedaje całego sticka z pcb w cenie samej gałki i przycisków, nie ukrywam niczego, nawet godzę się wysłać komuś go na testy(po tylu negatywnych opiniach co do niego). A to wsio dlatego bo "ktoś" gra sobie na hitboxie(bo pewnie na gałce mu nie wychodzi) i wystawia opinie,że "skosik nie działa" TO CIEKAWE W JAKI SPOSÓB GRAM POSTACIĄ CHARGE'OWANĄ
Tak czy owak widzę, że ludzie wolą być oszukiwani....
W sumie to chyba tak ze wszystkim jest. Weźmy pod lupę rynek samochodowy. Chcemy kupić TDI z Niemiec. Wiadomo, że Niemiec kupuje diesla żeby jeździć, więc rocznie zrobi 30-35 tyś. Co na przestrzeni 12 lat daje nam ok. 400 tyś. Przebiegu. Ale ludzie nie kupią takiego auta(bo nie błyszczy się, bo alusów nie ma,bo silnik zakurzony) za to zainteresują się takim samym 12 letnim samochodzikiem z licznikiem 180tyś bez książki serwisowej,wyglancowanego plakiem na lewo i prawo,wosk będzie aż spływał z niego, z wymytym silnikiem,trzeszczącymi plastikami,potrójną powłoką lakierniczą itp....Do czego zmierzam ? Ludzie uwielbiają jak się ich oszukuje,gdyż sami swoją postawą do tego dążą.
Trole nakarmione(nie mam tu na celu nikogo obrażać) ? to do dzieła. Poproszę 4 tyś. Lajków,30 postów cytujących tego posta i o umiejscowienie mojej facjaty na stronie głównej. Dziękuję